Home » Featured » Corporatie communicatieprofessionals komen naar Connect and Uncover

Corporatie communicatieprofessionals komen naar Connect and Uncover

Communicatieprofessionals hebben 8 november ingekleurd in hun agenda. Bezet! Want dan vindt hét jaarlijkse evenement van corporatie communicatievereniging Cover plaats. Evenement? Nee, het is veel groter dan een evenement. Het is een volle lading energie en inspiratie voor de deelnemers. En u kunt erbij zijn.

Programma
13:00 – Ontvangst

13:30 – Start Connect & Uncover

Neuropsychologe en Nederlands beste breindeskundige Margriet Sitskoorn toont aan de hand van de laatste inzichten uit het hersenonderzoek en voorbeelden uit de praktijk hoe we door ons gedrag zélf onze hersenen kunnen vormen en zo beter kunnen functioneren.

Bart Flos geeft een workshop over de zeurende, zanikende en zwartkijkende medemens. Inclusief hands-on tips om een positieve draai te geven aan negativiteit.

Miss Marketing Mabel Nummerdor onthult de oorsprong van de mismatch tussen adverteerders en vrouwen en laat zien hoe marketeers en adverteerders een betere connectie met vrouwen tot stand kunnen brengen.

Polle de Maagt laat zien waarom social media faalt bij veel bedrijven en ook hoe u het wél succesvol kunt introduceren in uw organisatie.

18:30 – Borrel en eten

Informatie en inschrijven
Op de speciale website Connect & Uncover schrijft u zich in. Tot 8 november!