Home » Bestuur » Visiedocument woningcorporaties 2020

Visiedocument woningcorporaties 2020

Visiedocument woningcorporaties 2020Dynamische strategievorming is een continu proces. Woningcorporaties worden gedwongen kritisch te kijken naar hun businessmodel en het (her)formuleren van hun lange termijn visie. Maar hoe gaat de toekomst eruit zien? En wat zijn de beste strategische opties?

Om corporaties te helpen deze vragen te beantwoorden, heeft Ernst & Young een strategische verkenning uitgevoerd en de resultaten in een visiedocument gepubliceerd. Een groot aantal bestuurders en toezichthouders hebben een bijdrage geleverd. Het document bevat ook de toekomstverwachtingen van ruim 500 respondenten uit de corporatiesector. Tezamen met een uitgebreid aantal strategische opties voor verschillende toekomstscenario’s, bevat het document hierdoor veel praktische informatie die corporaties kunnen gebruiken bij hun eigen strategievorming. Bekijk de video.

Met dit visiedocument wil Ernst & Young haar inzichten over dit thema met u delen. Wij hopen dat deze studie u zal inspireren en u zal helpen bij het bepalen van uw koers. U kunt het visiedocument woningcorporaties 2020 nu downloaden via deze link.

Als professionele dienstverlener kan Ernst & Young u als geen ander ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Wanneer u prijs stelt op een gesprek over uw corporatie en voor u relevante sectorontwikkelingen, of u wilt klankborden over actuele vraagstukken voor uw corporatie, neem dan contact met ons op.

Ad Antonius:
T 06-21252723
E ad.antonius@nl.ey.com

Maarten Nieland:
T 06-29084081
E maarten.nieland@nl.ey.com

Wichert van Olst:
T 06-21251690
E wichert.van.olst@nl.ey.com

1 reactie op Visiedocument woningcorporaties 2020

 1. Cor Snoeijs

  01/03/2013 om 16:33

  Complimenten met het resultaat. Dit visiedocument geeft veel input voor de vaststelling van de kerntaak van Woningcorporatie in de toekomst en voedt de discussie op dit moment. Wie voert de Regie?
  Dank dat wij daarvoor een bijdrage hebben mogen leveren.

  Cor Snoeijs
  STEK.NU