Bereik de beslisser

Door te adverteren bij CorporatieNL bereik je de meeste beslissers. Wij bieden alle mogelijkheden om jouw boodschap kenbaar te maken aan de doelgroep midden en hoger management bij woningcorporaties. Wij denken creatief met je mee en bieden zowel standaardmogelijkheden als maatwerk. Kies uit een van onderstaande mogelijkheden en neem contact op.

 1. Webvertorial – gesponsord artikel
  Een webvertorial is een inhoudelijk promotioneel artikel over een door jou gewenst onderwerp. Hierin nemen we 3 tekstlinks op die bezoekers direct naar jouw eigen website leiden. Een webvertorial bestaat uit een foto, een intro, een artikelpagina en links.
 2. Interview
  In een interview kun je op een interactieve wijze je eigen visie of de visie van je klanten voor het voetlicht brengen.
 3. Nieuwsbrief
  Met 9.000 lezers is de e-mail nieuwsbrief van CorporatieNL de meestgelezen nieuwsbrief van de sector. Vermelding in de nieuwsbrief levert je een directe klik met je doelgroep.
 4. Bijeenkomst
  Kies uit een grote open bijeenkomst of een meer besloten rondetafel. Kies je onderwerp en doelgroep, wij verzorgen de rest.
 5. Special
  Kies voor een special als je een thema op de agenda wilt zetten en als daar veel over te vertellen is. We maken meerdere artikelen en interviews over jouw thema en je komt zelf ook aan het woord. In een special sta je continu in beeld als sponsor. En geïnteresseerden kunnen direct contact met je opnemen.
 6. Onderzoek en leadgeneratie
  CorporatieNL verzorgt marktonderzoeken in en rond de corporatiesector voor organisaties zoals Twynstra Gudde, Aareon en Totaal Vastgoedbeheer. Een onderzoek levert je direct inzicht in de wensen van je doelgroep. Ga je een stap verder, dan kun je een uitgebreid onderzoek gebruiken als leadgenerator. Welke nieuwe klanten wachten op jouw aanbod?

Meer maatwerk…

Inmiddels profiteerden veel toonaangevende adverteerders van de creatieve maatwerkmogelijkheden bij CorporatieNL. Ernst & Young, Info Support, Enserve, cegeka-dsa, Pricewise, Jongerius en Reasult zijn voorbeelden van uitstekende bedrijven die kennis maakten met die mogelijkheden. En met succes. Zo verzorgden we crossmediale campagnes, online seminars, artikelenseries, gesponsorde onderzoeken en inspirerende bijeenkomsten om klanten bij adverteerders te brengen.

Bij maatwerk bepalen we samen met jou de marketingstrategie voor je doelgroep. We spreken meetbare doelstellingen af en benoemen de in te zetten middelen. Ook bepalen we gezamenlijk de inhoud van de boodschap die het beste bij de doelgroep landt. Wij helpen met de creatieve oorstellen, jij kiest wat je wilt.

Doelgroep

CorporatieNL.nl is de populairste onafhankelijke website voor en over corporaties. Het biedt meningen, feiten en signaleringen over zaken die binnen de sector plaatsvinden. De website wordt bijgehouden door meer dan 50 experts uit de sector, waaronder corporatiedirecteuren, bestuurders, TweedeKamerleden, ceo’s, strategen, juristen, projectontwikkelaars en adviseurs. De doelgroep bestaat uit midden en hoger management dat werkzaam is bij corporaties en daaraan verbonden organisaties. Zij zijn degenen die over de aanschaf van producten en diensten beslissen en de grootste behoefte aan informatie hebben.

Cijfers

Per maand ontvangt de website 10.000 bezoekers. Een gemiddelde bezoeker blijft veelal meer dan 3 minuten op de website. Daarnaast bestaat CorporatieNL uit de grootste Linkedin groep voor corporaties met meer dan 5.600 kwalitatief hoogwaardige deelnemers, veelal op senior management niveau. Verder beschikt CorporatieNL over het grootste Twitter-account van de sector (6.400 volgers in doelgroep) dat volgens onafhankelijke meetinstituten de meeste invloed heeft. De e-mail nieuwsbrief kent 9.000 lezers en is veruit de meestgelezen nieuwsbrief van de sector.

Direct contact

Neem contact op als je wilt adverteren of als je aanvullende advertentiemogelijkheden wilt bespreken.