Ben jij klaar voor de Corporatie Doe-Dag?

Vastgoed / 26 april 2018
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Na onze succesvolle edities van het praktijkcongres 'De digitale corporatie' in 2016 en 2017 is het in 2018 tijd voor vernieuwing. Op 20 september verwachten we je op het grootste Corporatie Event voor woningcorporaties! Een dag waarop iedereen in de corporatiesector samenkomt, kennis deelt en leert. Nieuwsgierig naar wat je precies kunt leren en doorvertalen naar jouw corporatie? Het programma is bekend. Lees snel verder!

Het wordt een ander type event dan je misschien van CorporatieNL gewend bent. De focus ligt meer op de praktijk. Het wordt een dag vol korte sessies, workshops en productdemonstraties. Een echte Corporatie Doe-Dag.

De belangrijkste actuele thema’s in de corporatiesector passeren op 20 september tijdens het Corporatie Event de revue. Dit jaar staan ‘de grootste uitdagingen voor de corporatie‘ centraal binnen de volgende thema’s:

  • onderhoud van woningen, voorzieningen en buurten;
  • bouwen van nieuwe woningen;
  • duurzaamheid;
  • klimaat en inrichting;
  • veiligheid.

Wat kun je verwachten op het Corporatie Event?

Tijdens deze dag bomvol, inspirationele en krachtige, korte sessies bieden we je – samen met experts uit de sector – zoveel mogelijk handvatten waar je zelf binnen jouw corporatie of gemeente mee aan de slag kunt. Te beginnen met een plenaire sessie over de grootste uitdagingen voor de corporatie op het gebied van onderhoud en techniek, gevolgd door een tafelgesprek met experts over de eerder genoemde thema’s.

Ook bieden we je de gelegenheid om gedurende de dag kennis te maken met een groot aantal nieuwe oplossingen van A-merk-leveranciers (toegespitst op de verschillende thema’s) in de vorm van productdemonstraties en workshopsAangezien de workshops parallel aan elkaar worden gegeven, ben je als bezoeker geheel vrij in hoe je jouw dag wilt indelen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

De focus ligt tijdens deze dag op het informeren, inspireren en uitwisselen van ervaringen en ideeën, zodat je het event verlaat met handvatten die bruikbaar zijn in jouw eigen praktijksituatie.

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan. 

In gesprek met leveranciers en adviseurs

Bezoek ook vooral de marktplaats tijdens het Corporatie Event. Je kunt hier weer in gesprek gaan met andere leveranciers en adviseurs over producten, diensten, interessante praktijkcases en jouw uitdagingen als corporatiemedewerker.

Kortom: bezoek deze Corporatie Doe-Dag en zorg dat je klaar bent voor de corporatie-uitdagingen van vandaag én morgen. Je zult het event verlaten met nieuw verworven kennis van onschatbare waarde en de motivatie om de schouders eronder te zetten!

Goed nieuws: met een lidmaatschap is het Corporatie Event gratis toegankelijk. Tot 20 september!