Doe mee: zijn we financieel in control?

Corporatie / 19 oktober 2018
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Doe mee aan het onderzoek naar de investeringscapaciteit van corporaties. Beantwoord in 5 minuten een aantal korte vragen en stellingen. Doordat er nieuwe financieringsvraagstukken ontstaan, dien je oplossingen te hebben. Ben je out of in control? Vul in en kom te weten hoe je de investeringscapaciteit overeind kunt houden.

Als je niet oppast neemt de investeringscapaciteit van je corporatie drastisch af. Je hebt immers te maken met hogere kosten, meer ambities en nagenoeg gelijkblijvende inkomsten. Bovendien verwachten de maatschappelijke samenwerkingspartners meer van jou. In aanloop naar het Public Finance Event kun je meedoen aan het onderzoek ‘Zijn we financieel in control?’ Er worden een paar korte vragen gesteld en leggen je een aantal stellingen voor. De stellingen worden tijdens het event met het panel besproken. Het kost je slechts 5 minuten om het flitsonderzoek in te vullen. Discussieer je mee? Zet 6 december in je agenda.

Kennisvoordeel

In slechts 5 minuten doe je mee! Na afloop van het onderzoek ontvang je de resultaten en weet je hoe jouw corporatie ervoor staat. Want als je niets doet raak je zomaar out-of-control. Je kunt dat voorkomen. Help je mee de investeringscapaciteit overeind te houden?

Extra 1: gratis deelname Public Finance Event

Voor deelnemers aan het onderzoek zijn 25 gratis kaarten beschikbaar voor het event ‘Finance in control’ van 6 december in Utrecht. Wil je erbij zijn?

Extra 2: gratis praktisch boekje

Ontvang kosteloos het handzame boekje met alle onderzoeksresultaten en tips & tricks.