Hoe pak jij de verduurzamingsopgave aan? Doe mee aan het onderzoek!

Vastgoed / 07 januari 2019
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Inmiddels hebben alle corporaties in kaart gebracht hoe ze vóór 2050 hun sociale huurwoningen gasloos en CO2-neutraal kunnen maken. Nu is het tijd om concrete stappen in de juiste richting te zetten. Hoe staat het er bij jouw organisatie voor? Welke keuzes maak je en zijn de gestelde doelen realistisch? Neem deel aan ons onderzoek over verduurzaming van de woningvoorraad en laat jouw mening horen!

Corporaties kunnen in samenwerking met gemeenten, commerciële verhuurders, bouwpartijen, netbeheerders en energiebedrijven de komende jaren 100.000 sociale huurwoningen aardgasvrij maken. Hierdoor verbeteren de technieken en worden de kosten lager, waar de rest van Nederland weer van kan profiteren. Het is een ambitieus, maar realistisch plan waar de corporatie een grote verantwoordelijkheid in heeft.

Maar hoe optimistisch ben jij als corporatie professional of vastgoedspecialist als het gaat om de gestelde doelen in het Klimaatakkoord? En is het duurzaamheidsbeleid van jouw organisatie ambitieus genoeg? Doe mee aan het onderzoek!

De onderzoeksresultaten

Op donderdag 28 maart 2019 kun je deelnemen aan het Vastgoed Event: Verstandige keuzes in verduurzaming dat CorporatieNL voor de tweede keer organiseert. Tijdens het Vastgoed Event leer je hoe je concrete stappen kunt zetten om tot een CO2-neutrale woningvoorraad te komen, voor de deadline van 2050. Laat je inspireren door de sprekers en leer van hun cases. Ook worden, tijdens het event, de onderzoeksresultaten met diverse experts besproken.