Is een veilig, gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat geen basisrecht voor elke bewoner?

Corporatie / 19 november 2018
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

In aanloop naar de Corporatie Doe-Dag van 11 december 2018 publiceert CorporatieNL de belangrijkste praktijktips van experts. Een van die experts is Jasper Serlie van DUCO Ventilation & Sun Control. Tijdens de Doe-Dag kun je namelijk de DUCO-workshop 'Is een veilig, gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat geen basisrecht voor elke bewoner?' volgen.

Als corporatie sta je aan de vooravond om daadwerkelijk van start te gaan met de verduurzaming van het woningbezit. Het verduurzamen en een veilig, gezond en comfortabel en energiezuinig binnenklimaat realiseren binnen de gestelde financiële kaders vraagt om een slimme oplossing middels een integrale aanpak tussen bewoner, corporatie, onderhoudspartij en fabrikant.

De gouden tip? Verduurzaam stap voor stap.

Van aardgas naar all-electric is een hele grote stap vanuit verschillende invalshoeken. Er moet immers gedacht worden aan beschikbare kennis binnen de bouw- en installatiesector, beschikbaarheid personeel, infrastructuur, investerings- en exploitatiekosten en niettemin bewonersgedrag. Kies dus een stap die bijdraagt aan een verantwoorde besparing van aardgas/CO₂en die geïmplementeerd kan worden in een fase die past bij de huidige tijdsgeest.

Op 11 december – tijdens de Corporatie Doe-Dag – vertelt Jasper Serlie, Business Manager Installatie bij DUCO Ventilation & Sun Control, je alles over een veilig, gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Meld je nu aan en kies de 3 workshops waar jij het meeste aan denkt te hebben.