Ledenevent 13 oktober 2022: Een thuis voor iedereen

Corporatie / 05 oktober 2022
Hellen Meijn
Hellen Meijn
Projectleider, CorporatieNL

Deze week vindt het ledenevent van CorporatieNL plaats. Op donderdagochtend 13 oktober zijn we welkom in het Krachtstation in Utrecht. Onder leiding van dagvoorzitter Fadime Örgu luisteren we naar verhalen over wonen van prof. dr. ir. Marja Elsinga en visionair des vaderlands Adjiedj Bakas om vervolgens in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars, bouwers, adviseurs en kennisinstituten. Je kunt je nog aanmelden.

Het doel

Het hebben van een huis is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Laat staan een veilig en stabiel thuis waar je je kunt ontplooien. Het tekort aan woningen loopt steeds verder op. Toch hebben we allemaal recht op een thuis. De vraag is alleen hoe we dit voor iedereen kunnen realiseren, ook voor diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Welke mensen, middelen en samenwerkingen hebben we nodig? Na afloop van het ledenevent weet je het.

Programma en aanmelden voor dit event

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Bekijk het programma en meld je aan via het ledenplatform. klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.