Nieuw lid COENCAD kan kwaliteit van jouw vastgoedgegevens verhogen

Corporatie / 02 september 2021
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

We heten ons nieuwe lid COENCAD van harte welkom bij CorporatieNL. Voortaan horen ook alle medewerkers van de digitale dienstverlener uit Rijen erbij. De organisatie sluit daarmee aan bij een groeiend aantal corporaties, kennisinstellingen en marktpartijen dat als lid van het kennisplatform als deelnemer of kennisbron aanwezig is bij de events, trainingen, werkgroepen en bijeenkomsten. En ook zij kunnen elke dag de kennisbank raadplegen.

Wie zijn de mensen bij COENCAD en wat doen zij zoal? We vragen het aan mede-eigenaar Thijs van den Broek.

Kun je vertellen wat jullie organisatie precies doet?

Thijs van den Broek: “COENCAD verbetert datakwaliteit door het bezit van woningcorporaties digitaal in beeld te brengen met COBIM. Een pragmatisch BIM-model dat specifiek ontwikkeld is voor de corporatiesector. Betrouwbare woningwaardering, marktwaardering, MJOB en EPA-data zijn direct inleesbaar in softwaresystemen van de corporatie.”

Wat kunnen de leden van jullie leren oftewel wat heb je de leden te bieden op het gebied van bijvoorbeeld kennis?

Van den Broek: “Wij hebben veel kennis op het gebied van datakwaliteit en automatisering met een focus op vastgoedgegevens. We weten hoe je het beste vastgoedgegevens kunt registeren en beheren.”

En wat kunnen de leden voor jullie doen of waar kunnen ze jullie mee helpen?

Van den Broek: “Wat kan er in de sector nog verbeterd worden op datakwaliteit? Waar liggen de pijnpunten? Maar ook samen kennisdelen om tot mooie oplossingen te komen.”

Waarom hebben jullie je eigenlijk aangemeld als lid van CorporatieNL?

Van den Broek: “Wij willen graag kennis delen, maar vooral leren van andere leden. Om de corporatiesector verder te helpen is kennisdeling van cruciaal belang. We hopen daarom veel interessante contacten op te doen om samen de corporatiesector een stukje beter te maken.”

Is er iets dat we beslist moeten weten over jullie organisatie of is er iets verrassends dat we nooit bij of van jullie zouden verwachten?

Van den Broek: “We zijn een bedrijf met een jong team waarbij werkgeluk op één staat. Iedere dinsdag staan we gezamenlijk in de sportschool. En dat doen we afwisselend van yoga tot kickboksen.”

Meer informatie en contact

Kijk voor meer informatie over COENCAD op de website. Je kunt daar ook direct contact opnemen met Thijs van den Broek. We hopen Thijs en zijn collega’s binnenkort persoonlijk te mogen ontmoeten en kijken vast uit naar het onderling delen van belangrijke kennis op het gebied van vastgoeddata.

website COENCAD