29 maart zet de sector een stap richting een duurzame toekomst

Nieuws / 17 oktober 2017
Tamara Stam
Tamara Stam
Manager Ontwikkeling & Innovatie, CorporatieNL

Naast een hoeveelheid aan interessante trainingen, organiseert CorporatieNL 4x per jaar een event waarop iedereen in de corporatiesector samenkomt om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Trek je agenda alvast en houd 29 maart 2018 vrij voor hét vastgoedevent. We lichten alvast een tipje van de sluier op: werp een blik op het indrukwekkende programma met de focus op duurzaamheid!

Zet duurzaamheid centraal

Op 29 maart zullen we het hebben over de veranderende woonvraag en hoe jij ervoor kunt zorgen dat het woningaanbod van de corporatie hierop aansluit. Uiteraard bespreken we ook duurzamer ontwerpen, nieuwe manieren van bouwen en toekomstgericht renoveren. Én gaan we dieper in op de vraag ‘hoe zorg je ervoor dat gebouwen gebruiksvriendelijk en rendabel blijven?‘ Kortom: vastgoed vraagt anno 2017 om flexibiliteittoekomstgerichtheid en duurzaamheid. Tijdens dit congres ligt de focus dan ook op duurzaamheid. Duurzaamheid in combinatie met betaalbaarheid van woningen, technologie en digitalisering, het effect van duurzaamheid op de portefeuillestrategie, duurzame samenwerkingen en de verschillen tussen corporaties

Heb jij al een antwoord op bovenstaande vragen en kun je bij elke eis een vinkje zetten? Nee? Dat is niet erg. Kom naar het vastgoedevent van CorporatieNL en laat je informeren, motiveren en inspireren.

 

Het programma van het vastgoedevent duurt van 09:30 tot ongeveer 15:00 uur. Dit is wat je mag verwachten:

Programma vastgoedevent 2018

Tijd Onderwerp
Je wordt ontvangen met koffie en thee
De dagvoorzitter opent het event
TRENDS EN VISIE
Nieuwe manieren van bouwen
De betekenis van (nieuwe) innovatieve technologische oplossingen VS de huidige technologische mogelijkheden van de markt
CORPORATIEPRAKTIJK: diverse corporaties delen hun visie op en omgang met duurzaamheidsvraagstukken
De dagvoorzitter vat samen wat we deze ochtend hebben geleerd en gehoord
Lunchtijd
INTERACTIEVE SESSIE - ga aan de slag met de vertaling naar jouw eigen praktijk
De focus ligt in deze sessie op het uitwisselen van ervaringen en ideeën, zodat je na afloop naar huis gaat met toepasbare handvatten voor jouw eigen situatie.
KEYNOTE SPREKER (houd CorporatieNL.nl in de gaten voor de bekendmaking)
Deze inspirerende spreker geeft antwoord op de vraag: 'hoe creëer je een woningbeleid dat aansluit op de veranderende woonwensen in Nederland?'
De dagvoorzitter vat de dag samen: wat hebben we gehoord en geleerd?

De namen van de experts, specialisten en inspirators die zullen spreken op het vastgoedvent verklappen we later pas.

Ga het gesprek aan op het vastgoedplein

Bezoek tijdens het event ook het vastgoedplein waar je leveranciers en adviseurs ontmoet met relevante (duurzame) producten en diensten. Luister vooral ook naar hun interessante praktijkcases en doe er je voordeel mee. Ga in gesprek en stel je vragen! Nu is het moment.

Kortom, dit event biedt je niet alleen stof tot nadenken, maar ook handvatten hoe je toekomstgerichte en duurzame plannen voor jouw corporatie maakt. Zien we je op 29 maart? Reserveer je tickets. Tip: met een lidmaatschap van CorporatieNL kun je gratis deelnemen aan dit event.