Veiliger gevoel door draadloze toegangscontrole op afstand?

Maatschappelijk / 22 februari 2018
Intratone
Intratone
Leverancier van intercom- & toegangscontrolesystemen,

Hoe staan corporaties ervoor wat betreft veiligheid? Welke instrumenten worden gebruikt? En hoe is de kennis? Dat is waar we in februari en maart met verschillende corporaties over spreken, in samenwerking met leverancier van intercom- & toegangscontrolesystemen Intratone.

Zo merkt corporatie Vestia bijvoorbeeld dat leefbaarheid door passend toewijzen onder druk is komen te staan en zorgt het feit dat er camera’s hangen bij de complexen van Maasdelta Groep voor afname van vandalisme en een toenemend gevoel van veiligheid.

Intratone levert zo’n revolutionaire intercomsysteem voor draadloze toegangscontrole op afstand, inclusief sleutelbeheer en videobewaking. Het systeem is eenvoudig te bedienen, veilig en bijzonder gebruikersvriendelijk, zowel voor bewoner, gebouwbeheerder en installateur.

Bewoners … kunnen met de eigen smartphone bezoek te woord staan en toegang verlenen, vanaf elke locatie.

Gebouwbeheerders … kunnen op afstand, in real-time, toegang managen via een beveiligd beheerplatform.

Installateurs … kunnen het system bijzonder snel en simpel aanleggen: geen bekabeling meer, dus geen zwaar installatiewerk. Dit betekent direct inzetbaarheid met een enorme besparing ten opzichte van traditionele systemen.

De voordelen op een rij:

  • Geen installatiewerk
  • Geen aparte technische kast
  • Eenvoudig op te zetten beveiligd beheerplatform
  • Real-time en op afstand te managen
  • Enorme besparing ten opzichte van traditionele oplossingen
  • Zeer tevreden gebruikers

Bel of mail Alexander Dekker van Intratone voor een demonstratie. Grote kans dat je direct fan bent, net als je bewoners: 06 3620 1520 of adekker@intratone.fr. Meer informatie? Bezoek de website van Intratone.