Voelt jouw corporatie de druk van maatschappelijk presteren? Leer van deze professionals!

Maatschappelijk / 03 april 2018
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Woningcorporaties hebben anno 2018 meer dan ooit te maken met snelle veranderingen in de samenleving. De corporatie van de toekomst is een wendbare corporatie. Een corporatie met een langetermijnvisie die toch snel op zaken kan inspelen. Maar bovenal ook een menselijke corporatie. Dat is waar we 21 juni 2018 graag met je over in gesprek gaan tijdens ons nieuwe event waarbij niet het vastgoed, maar de mens centraal staat.

Heb jij je toegangskaarten voor het event ‘Maatschappelijk presteren: professionaliseer het wonen’ al op zak? Er zijn nog enkele kaarten. Zorg dat je erbij bent.

Een aantal mensen die je zullen informeren en inspireren op deze bijzondere dag, zijn onze sprekers. Zo hebben we keynotesprekers en behandelen experts verschillende trends, visies en praktijkvoorbeelden uit de sector. Vanzelfsprekend ga je ook – tijdens een interactieve sessie of mini-seminar bijvoorbeeld – zelf aan de slag met de vertaling naar joúw praktijk.

Van deze personen kun je heel wat leren tijdens het event:

Yves Vermeulen
Yves VermeulenSecretaris - De Vernieuwde Stad

Dagvoorzitter

Spin in het web Yves Vermeulen is onze dagvoorzitter tijdens dit maatschappelijke event. Hij managet De Vernieuwde Stad, een platform van 25 grootstedelijke woningcorporaties dus weet als geen ander wat er speelt in de sector.

Professor Jeanet Kullberg
Professor Jeanet KullbergSociaal Cultureel Planbureau

Maatschappelijke trends

Professor Jeanet Kullberg neemt je in vogelvlucht mee lang maatschappelijke trends en haar visie op wonen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Schakelteam Personen met Verward Gedrag
Schakelteam Personen met Verward Gedrag

Verward gedrag

Wij zijn trots dat het Schakelteam Personen met Verward Gedrag komt vertellen over de aanpak en preventie hiervan. Er is ook een handboek is de maak? Heb je het gratis handboek al gereserveerd?

Verschillende sprekers
Verschillende sprekersO.a. Lefier, gemeente Zaanstad en Havensteder

Paneldiscussie

Tijdens de paneldiscussie gaan Sandra van Galen (directeur Maatschappelijk Presteren bij Lefier), Mark Koetsier (projectleider bij gemeente Zaanstad) en Femke Sybrandi (manager Wijken en Beleid bij Havensteder) in op verschillende stellingen en de discussie aan met de zaal.

Hester van Buren
Hester van BurenVoorzitter Raad van Bestuur Rochdale

Goed wonen

Keynotespreker Hester van Buren deelt haar visie met betrekking tot goed wonen. We lichten alvast een tipje van de sluier op: het is een professionele uitdaging.

Dat spreekt voor zich, toch? 21 juni wordt ongetwijfeld een leerzame dag. Leg je deelname vast. Deelname is gratis met een lidmaatschap.