Wie stem jij naar de finale van de Digital Awards 2017?

Nieuws / 07 augustus 2017
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Online marketeer, CorporatieNL

Op 16 november tijdens het congres 'De toekomst als digitale corporatie' pitchen de finalisten van de Digital Awards hun project en maakt de jury de winnaar bekend. Welk project verdient volgens jou een plek in de finale?

De awards

De Digital Award is een bekroning op het werk. Een erkenning voor het bieden van digitale oplossingen. De winnaars van de awards zijn toekomstgericht. De award is voor projecten in de corporatiesector. Een project van corporatie en haar leverancier. De projecten zijn onderverdeeld in 2 categorieën:

  • digitalisering voor de klant
  • meest innovatieve product

De finale en uitreiking van de awards vinden plaats tijdens het congres ‘De toekomst als digitale corporatie’.

Stem en maak kans op de tablet t.w.v. € 199,-

Breng nu je stem uit op de stempagina. Met je stem maak je kans op de Samsung Galaxy Tab E 9.6, die we verloten onder de stemmers. Wie stem jij naar de finale?

 

Stemmen op de genomineerden kan tussen 2 augustus en 2 oktober Bekijk wie de genomineerden zijn. De 3 finalisten van de CorporatieNL Digital Awards worden bepaald door het aantal stemmen van het publiek. In totaal zijn er 6 finalisten, 3 per categorie. Per categorie zullen de finalisten zichzelf eenmalig presenteren aan de jury tijdens het congres. Het juryoordeel is bepalend. Uiteindelijk kunnen er maar 2 de winnaar zijn.

Breng nu je stem uit!