Wie verdienen de Digital Awards 2016? Stem!

Digitaal / 05 september 2016
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

De genomineerden voor de Digital Awards 2016 zijn bekend. Deze corporaties en leveranciers hebben een nominatie verdiend op basis van hun onderscheidend vermogen, klantgerichtheid en vermogen tot inspireren. Wie is jouw favoriet? Breng nu je stem uit en maak kans op een tablet (t.w.v. € 160,-)!

Met gepaste trots mogen onderstaande bedrijven melden dat ze zijn genomineerd voor de Digital Awards 2016. Op wie stem jij?
Dit betekent dat zij worden gezien als meest innovatieve corporatie/ICT-leverancier op basis van de 3 bovengenoemde criteria.

Stem nu en maak kans op de tablet

Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nominatie, want wie van de genomineerden gaan er met de Digital Awards naar huis?
Help jouw favoriet naar de eerste plek! De winnaars van deze awards worden namelijk voor 60% bepaald door het aantal publieksstemmen en voor 40% door de onafhankelijke jury. Breng je stem uit tussen 5 september en 1 november. Onder de stemmers zal tijdens het congres de winnaar bekend gemaakt worden van de Samsuny Galaxy Tablet t.w.v. € 160,-.

Naar de stempagina

Dit zijn de genomineerde corporaties:
AlleeWonen, De AlliantieDudok Wonen, DUWO, Lefier, Parteon, Stadlander, Woonbedrijf Eindhoven, WoonwaardZOwonen

Dit zijn de genomineerde ICT-leveranciers:
Aareon, cegeka-dsa, Info Support, Kubion, NCCW, NEH Shared Services, Qvision, Realmark OSRE group, Reasult en Vabi Software.

Onafhankelijk toezicht

De onafhankelijk notaris Adriaan Helmig uit Haarlem houdt toezicht op de verkiezing. Deze verkiezing is mede mogelijk gemaakt door Notapp.

Stem je favoriet naar de eerste plek