Zijn we voldoende toegerust om de verduurzamingsvraag in te vullen? Doe mee aan het onderzoek!

Vastgoed / 18 december 2017
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Of je jezelf nu corporatieprofessional of vastgoedspecialist mag noemen. Of duurzaamheid nu hoog op de prioriteitenlijst of onderaan de to-do-list staat: we horen graag hoe jij over verduurzaming van de corporatiesector denkt. Neem deel aan ons onderzoek naar duurzaamheid binnen de corporatiesector en draag je steentje bij!

Overheid, gemeenten en huurders stellen hoge eisen aan corporaties. Zij eisen genoeg betaalbare en vooral ook duurzame woningen. En dat binnen strakke financiële kaders. Hoe realistisch zijn die eisen? Waar liggen de grootste uitdagingen? Zijn corporaties en hun partners voldoende toegerust om deze verduurzamingsvraag in te vullen? Dat is waar dit onderzoek over gaat.
Het onderzoek bestaat uit inventarisatie- en meningsvragen.
Dit onderzoek is in samenwerking met Atriensis opgesteld.

De onderzoeksresultaten

Op donderdag 29 maart 2018 kun je deelnemen aan het Vastgoed Event: Op weg naar een duurzame toekomst dat CorporatieNL organiseert. De onderzoeksresultaten worden daar met diverse experts besproken.

 

Neem deel en maak kans op de nieuwste iPhone!

Onder de deelnemers aan dit onderzoek wordt de nieuwste iPhone X verloot. Laat daarvoor bij de bijhorende vraag je gegevens achter. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het mini-seminar van Intratone op het CorporatieNL vastgoedevent van 29 maart. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Intratone.

Start het onderzoek.

Hét vastgoedevent voor woningcorporaties

Op 29 maart 2018 organiseert CorporatieNL het grootse maatschappelijke vastgoedevent voor woningcorporaties met als thema: duurzaamheid & innovatie. Een dag waarop iedereen in en rond de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen en nieuwe producten te bekijken. Daar wil je bij zijn! Bekijk het programma.