Zo win jij dit jaar een Digital Award

Digitaal / 23 juli 2018
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Stel je eens voor, vanaf 13 november staat de digital award op jouw bureau. Als kroon op al het harde werk aan jouw digitale project. Hoe klinkt dat? Doe met ons mee en schrijf je nu in!

Hoe inspireer jij je collega’s en breng je het sociaal wonen naar een hoger niveau? Neem deel aan de awards via DigitalAward.nl.
De award is een bekroning voor jouw organisatie en je leveranciers, samen hebben jullie de meest aansprekende digitale initiatieven ontwikkeld binnen de eigen sector. Naast bekroning voor jou en je collega’s dus ook inspiratie voor soortgelijke organisaties.

  • Delen van inspiratie tussen organisatie; deel je kennis
  • Zichtbaarheid geven aan digitalisering binnen de gehele (publieke) sector; we bouwen aan een kennisnetwerk
  • Beloning voor toonaangevend werk; de grootse prestaties die je zelf hebt neergezet

Digitale initiatieven verzamelen

Tussen nu en 7 september
 gaan we met z’n allen het werk van afgelopen tijd verzamelen. Gebruik het inzendingsformulier op de speciale Awardswebsite om jouw digitale initiatieven te delen. In het formulier stelt de jury je een aantal vragen om een beeld te krijgen van het project waar jij aan gewerkt hebt.

Met de Digital Awards bieden we een podium voor projecten waar jij mee bezig zijn geweest (en trots op zijn!) en de kans geven deze met elkaar te delen. We zoeken dus corporaties die dit graag met anderen willen delen, maar moedig ook elkaar aan om een project op te geven.

Laat je horen

Je collega’s in het land willen meer van je weten. Want jouw digitale initiatief inspireert ons. Doe je met ons mee? Geef je dan op voor de nominaties!