Zorg dat je in control bent: laat je bijpraten tijdens het Public Finance Event 2018

Corporatie / 18 januari 2018
Sascha Magendans
Sascha Magendans
Digital marketeer, CorporatieNL

Veranderingen in de regels. Wijzigingen in de thematiek. En toenemende risico’s. De verduurzaming van de maatschappij vraagt om nieuwe instrumenten voor businesscases. En laten we de standaardisatie van informatie niet vergeten. Kortom, de publieke financiering staat aan de vooravond van belangrijke veranderingen. Durf jij al van jezelf te zeggen dat je voldoende in control bent? Om je daarbij te helpen introduceren wij met trots ons nieuwe thema 'financieel', inclusief een bijpassend nieuw aanbod artikelen, events en trainingen! Met het niet-te-missen Public Finance Event 2018 als kers op de taart.

Op 7 juni komen financiële professionals, corporatieprofessionals, gemeenten en andere publieke professionals op het Public Finance Event bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in de sector te bespreken, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Zo spreken specialisten uit verschillende vakgebieden (wetenschap, publieke organisaties en advisering) over de belangrijkste thema’s van dit moment, waaronder:

  • Nieuwe wet- en regelgeving
  • Administratieve lasten
  • ICT  & privacy (AVG)
  • Keten aansturen
  • Businesscase duurzaamheid

Wat betreft duurzaamheid zitten de uitdagingen vooral in de financierbaarheid en haalbaarheid van de routekaart CO2 neutraal in 2050. Er moet afgewogen worden of er gekozen wordt voor investeren in de reductie van de energievraag of investeren in duurzame energiebronnen. En wat dacht je van de standaardisatie van informatie die eindelijk een vlucht lijkt te nemen? Corporaties en gemeenten moeten vanaf 2019 hun financiële rapportage via XBRL, als SBR (standaard bedrijfsrapportage), aanleveren aan het ministerie. In 2018 moet hier dus op geanticipeerd worden. Vooralsnog ontbreekt de urgentie hiervoor door onduidelijkheid wat betreft verplichting, weinig kennis van XBRL en doordat de focus op andere zaken ligt. Zoals implementatie van de wetgeving bijvoorbeeld.

Hierover praten financiële professionals je bij

Er wordt steeds meer over het programma bekend. We kunnen je al verklappen dat het event voornamelijk draait om trends, interactie, expertsessies, elkaar ontmoeten en handvatten bieden om te kunnen anticiperen om belangrijke veranderingen.

Zo krijg je een update wat betreft wetten, regels en aansprakelijkheid. Vertellen we je hoe je in control blijft wat betreft administratieve lasten en geven we tips over het aansturen van de keten. Daarbij praten we je bij over ontwikkelingen in ICT: zoals privacy, cryptocurrency en riskmanagement en worden er – zoals bij al onze events – praktijkcases besproken. We nemen je sowieso ook mee in een businesscase over verduurzaming. Bekijk hier het volledige programma en meld je aan. Binnenkort maken we ook de sprekers bekend.

Kosteloos te bezoeken

Goed om te weten: het Public Finance Event wordt gewaardeerd met 4 PE-punten en is met een lidmaatschap gratis te bezoeken. Meld je vandaag aan, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kortingsactie voor snelle beslissers

Wanneer je je als 1 van de eerste 20 deelnemers aanmeldt, profiteer je van € 200,- korting. Je betaalt dan slechts € 595,- per los kaartje.