Zorg dat je in de gids Corporatie Contacten staat

Corporatie / 16 december 2022
Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

In de nieuwe gids Corporatie Contacten vind je alle corporaties, marktpartijen en maatschappelijke organisaties die we nodig hebben om een thuis voor iedereen in 2030 te realiseren.

Bij de 150 organisaties die lid zijn van CorporatieNL werken 20 duizend medewerkers die gezamenlijk miljarden besteden aan wonen. Zij schakelen daarvoor organisaties in die kunnen helpen met hun diensten of producten. Maar helaas zijn veel organisaties en diensten nog te onbekend of onvindbaar voor onze leden. Het dilemma is te vaak dat een marktpartij vraagt wat de corporatie wil hebben en dat de corporatie de wedervraag stelt wat er allemaal verkrijgbaar is. Dat moet anders en daarom maken we zaken inzichtelijk met deze nieuwe gids.

Bedoeling

De gids Corporatie Contacten is bedoeld om onafhankelijke informatie te verschaffen zodat corporaties weten waar zij terecht kunnen. We vragen marktpartijen en maatschappelijke organisaties om mee te werken aan de totstandkoming van deze gids door hun actuele contactgegevens te verstrekken en een overzicht van hun diensten. Aan medewerking zijn geen kosten, verplichtingen of voorwaarden verbonden. Het gaat ons om goede voorlichting en een onafhankelijk overzicht. CorporatieNL stuurt de gids naar alle medewerkers van de organisaties die bij ons bekend zijn (ca 15 duizend personen) en natuurlijk de deelnemers aan de gids. Daarnaast komt de gids op de website van CorporatieNL, in het ledenplatform, de nieuwsbrief, onze Linkedin groep en Twitter. Ook via onze partners zullen we de gids verspreiden.

Gegevens

Als je meedoet door de gegevens van jouw organisatie in te vullen dan kom je goed in beeld bij veel corporaties en natuurlijk ontvang je zelf ook een exemplaar van de gids. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@corporatienl.nl of 088 – 04 555 00.

Ga nu naar de vragenlijst en vul je gegevens in.