Evenementen Commissie

Commissie / CorporatieNL

De leden van de Evenementen Commissie bedenken en organiseren de beste events voor onze sector. De commissie werkt zelfstanding met een eigen budget, want alleen het beste is goed genoeg voor onze leden.

Waarom

CorporatieNL heeft als doel dat in 2030 iedereen – ook de mensen die daar hulp bij nodig hebben – in Nederland een thuis heeft. Dat doel realiseren we samen met onze leden en kennispartners. Inmiddels zijn de meeste corporaties lid en is CorporatieNL een begrip in de sector. Onafhankelijk, verfrissend en dichtbij de doelgroep. Met populaire bijeenkomsten in de vorm van events, trainingen en werkgroepen en de publicatie van digitale boeken, onderzoeken en artikelen. We organiseren alles met en voor onze leden.

Opdracht Commissie

De Evenementen Commissie bedenkt en ontwikkelt de jaarplanning met events en nieuwe initiatieven zoals awards, games, ontmoetingen. Samen met de professionele staf van CorporatieNL bedenkt zij de inhoud en denkt na over nieuwe vormen. Ook werken de commissieleden mee aan de plannen om zaken te realiseren en hebben zij contact met externe sprekers, organisaties of leveranciers om ze te vertellen wat zij hebben bedacht en hoe zij het willen hebben. De commissie heeft een eigen budget tot haar beschikking want alleen het beste is goed genoeg voor onze leden.

Samenstelling

De Evenementen Commissie bestaat op dit moment uit:

  • Helen Bloemendaal, medewerker facility Mitros
  • Lisette Langerwerf, productieleider verduurzamen en verbeteren de Alliantie
  • Jean-Pierre Schobben, accountmanager Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW)
  • Sandra Frenaij, manager CorporatieNL
  • Angélica Janssen, secretaris

Werkwijze

De Evenementen Commissie komt elk kwartaal bij elkaar en heeft tussentijds contact. De tijdsbesteding is ongeveer 2 à 4 uur per maand. De reguliere vergadering vindt online of offline plaats, afhankelijk van de situatie en voorkeur van de leden.

Financieel en vergoeding

Elk lid ontvangt een aanwezigheidsvergoeding voor de werkzaamheden. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van faciliteiten, bekendheid en netwerk van CorporatieNL. En zij krijgen natuurlijk professionele ondersteuning vanuit ons kantoor.

Interesse? Reageer!

Er is op dit moment nog plek voor nieuwe commissieleden. Heb je interesse om plaats te nemen in de Evenementen Commissie en ben je lid van CorporatieNL? Reageer dan snel. Stuur een e-mail  met je motivatie en je achtergrond. Je ontvangt binnen een week onze reactie.