Titel

Communicatie en beheer: hoe doe je dat vandaag de dag?

Waar gaat de sessie over?

De sessie gaat over het beheren en monitoren van je complexen en hoe dat tegenwoordig makkelijker, sneller en vooral effectiever kan. Door de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering is het tegenwoordig niet moeilijk of tijdrovend om je complexen goed te kunnen beheren.

Denk bijvoorbeeld alleen al aan al die mechanische sleutels die rondzwerven omdat je ze niet kunt blokkeren of deleten. Of denk bijvoorbeeld aan hoe je communiceert met je huurders in het geval van technische ongemakken of urgente zaken die direct moeten worden gecommuniceerd.

Daarnaast is het ook goed om te zien welke mogelijkheden er nog meer zijn, zodat je enerzijds het comfort en veiligheidsgevoel van je medewerkers omhoog krijgt en anderzijds ook het veiligheidsgevoel en beleving van je huurders verbetert.

Wat ga je leren?

Alexander Dekker (expert van het beveiligen van complexen) van Intratone wil met jou in discussie over hoe je momenteel je complexen beheert en over de manier van communiceren met je huurders. Daarnaast willen wij, door het gesprek en discussie aan te gaan, horen hoe je dit graag geregeld zou willen hebben zodat het beheer geen last meer is.

Thema’s die aan bod komen zijn #sleutelbeheer #communicatie op afstand met de huurders #het gemak van digitaal beheren in Real time

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan deze sessie*, is het nodig dat je je aanmeldt voor het Digital Event. Deze sessie is onderdeel van het programma en vindt plaats om:
Tijd ronde 1 11:30 – 12:15 uur
Tijd ronde 2 13:15 – 14:00 uur

Meld je hier aan voor het volledige dagprogramma.

*Opgeven voor deze sessie doe je bij aanvang van het event. Bij het afhalen van je naambadge geef je je sessie keuze door. Vooraf je voorkeur doorgeven is niet mogelijk.