Titel

De Avg in relatie tot digitalisering: hoe maak je dit in de praktijk hanteerbaar?

Waar gaat de sessie over?

Ook jouw corporatie heeft de ambitie datagedreven te opereren. Maar wat betekent dat? Hoe verhouden de diverse etiketten zich tot de bestuurlijke zorgvuldigheid van waaruit we gewend zijn te opereren? En willen we niet juist in het licht van de Avg en het vertrouwen van onze huurder juist niet met minder data werken? Op welke plekken is mogelijk het snelste winst te boeken? Hoe verhouden Big Data, business intelligence, algoritmische besluitvorming en AI zich tot elkaar?

Wat ga je leren?

Je leert vooral gevoel te krijgen bij welke keizers welke kleren aanhebben en hoe nuchter om te gaan met het verwarrende taalgebruik. Ook zit er wat demystificatie van zowel de Avg als datagedreven besluit- en beleidsvorming in het vat.

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan deze sessie*, is het nodig dat je je aanmeldt voor het Digital Event. Deze sessie is onderdeel van het programma en vindt plaats om:
Tijd ronde 1 11:30 – 12:15 uur
Tijd ronde 2 13:15 – 14:00 uur

Meld je hier aan voor het volledige dagprogramma.

*Opgeven voor deze sessie doe je bij aanvang van het event. Bij het afhalen van je naambadge geef je je sessie keuze door. Vooraf je voorkeur doorgeven is niet mogelijk.