Titel

Digitale transformatie: vernieuwende (implementatie)aanpakken die tot succes leiden!

Waar gaat de sessie over?

Gebruikers verwachten eenvoudige, innovatieve oplossingen die meebewegen in de voortdurend veranderende digitale ontwikkelingen. Voor klant en leverancier is het van belang snel te leren en de software aan te passen aan veranderende omstandigheden. Dit bereiken we alleen door een andere manier van samenwerken tussen leverancier en klant. Het uitsluitend opstellen van een Programma van Eisen om wederzijdse verwachtingen te managen, past niet meer bij de huidige snel veranderende omgeving. Het meedenken in de uitdagingen waar de organisatie voor staat en daar de echte meerwaarde van software te laten zien, is cruciaal.

Wat ga je leren?

In deze interactieve sessie delen Edwin Bours en Anne Marie Steijven van Circle Software hoe zij met klanten deze innovatie en samenwerking vorm geven in de verschillende fases van de customer lifecycle. Zo laten we je inspirerende voorbeelden zien hoe wij in samenwerking met onze klanten gebruikers meenemen in de implementatie, hoe je gezamenlijk komt tot het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit door middel van Design Sprints en hoe je als klant en leverancier prestatieafspraken kunt maken die wel passen in deze snel veranderende omgeving.

We zijn zeer benieuwd hoever (of niet) jullie momenteel al zijn met de digitale transformatie zijn en betrekken jou als bezoeker van deze sessie graag bij dat gesprek!

Hoe kun je deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan deze sessie*, is het nodig dat je je aanmeldt voor het Digital Event. Deze sessie is onderdeel van het programma en vindt plaats om:
Tijd ronde 1 11:30 – 12:15 uur
Tijd ronde 2 13:15 – 14:00 uur

Meld je hier aan voor het volledige dagprogramma.

*Opgeven voor deze sessie doe je bij aanvang van het event. Bij het afhalen van je naambadge geef je je sessie keuze door. Vooraf je voorkeur doorgeven is niet mogelijk.