Asset Management – De Volgende Stap

Vastgoed
Nieuw Inschrijvingen net geopend
795,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Heb je Asset Management ingevoerd en is jouw organisatie toe aan de volgende stap? Sta je ervoor open verder te professionaliseren? Ontdek tijdens dit seminar wat de toekomstige ontwikkelingen zijn en hoe je daarop in kunt spelen.

Het overgrote deel van de corporaties heeft Asset Management ingevoerd en is inmiddels toe aan de volgende stap. Om Asset Management werken te krijgen hebben zij te maken met grote uitdagingen die tijdens dit seminar worden besproken. Er worden oplossingen aangedragen door experts vanuit verschillende sectoren en we kijken alvast naar de toekomst: waar gaat Asset Management naartoe?

Een extra toevoeging aan het seminar is de Asset Management Game, waarbij de meest belangrijke aspecten van assetmanagement aan de orde komen. Vervolgens projecteren de deelnemers deze aspecten op de eigen organisatie.

Programma

Tijd Onderwerp
Inloop met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter – Tino Meijn, directeur bij CorporatieNL
DEEL 1
Huidige stand van zaken – Prof. dr. Johan Conijn, directeur bij Ortec Finance en Bijzonder Hoogleraar Woningmarkt
Uiteenlopende uitdagingen en oplossingen – Marian Teer, directeur-bestuurder Woonstede
Waar gaat Asset Management naartoe? Toekomstperspectief – Dr. Ir. Peter van Os, partner RIGO Research & Advies
Lunchpauze
DEEL 2
Praktijkvoorbeelden van Asset Management als onderdeel van vastgoedsturing – Vestia & Reasult
Heeft Asset Management gebracht wat je ervan mag verwachten? Corporatie aan het woord. - Joost de Vries, Asset Manager bij Parteon
Kennismaken met de Asset Management Game - in samenwerking met RIGO en Hogeschool Utrecht
Afsluiten met presentatie en discussie

*  In het programma kunnen last minute wijzigingen plaatsvinden.

Sprekers

De sprekers zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Ze zijn afkomstig uit wetenschap, corporatiepraktijk en advisering. Dagvoorzitter is Tino Meijn, directeur van CorporatieNL. Sprekers tot nu toe zijn:

  • Prof. dr. Johan Conijn, directeur bij Ortec Finance en Bijzonder Hoogleraar Woningmarkt
  • Marian Teer, directeur-bestuurder Woonstede
  • Dr. Ir. Peter van Os, partner RIGO Research & Advies
  • Joost de Vries, Asset Manager bij Parteon
  • Vestia
  • Bastiaan van der Mijl, Product Marketing Manager bij Reasult

Voor wie?

Vastgoedmanagers,  strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, corporate real estate managers en adviseurs, projectontwikkelaars.

Wie zijn er nog meer bij?

Voor het seminar hebben zich bestuurders, directieleden, managers, teamleiders en adviseurs aangemeld van onder meer Groenwest, Eigen Haard, Parteon, Vestia, Woonstede, WonenBreburg, Breman, Enserve, RIGO, Reasult en vele anderen.

Voor leden van CorporatieNL is dit seminar gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere congressen, seminars, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit congres kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap: