Corporatie Doe-Dag, dag van de praktijk

Corporatie
45/55Plekken zijn bezet
215,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 27 Nov 2018
Details
Datum Kosten Locatie

Na dit event heb je kennis gemaakt met nieuwe producten en technieken, die je gelijk in de praktijk kunt gebruiken om leuker, veiliger en duurzamer te werken. Je bent klaar voor de corporatie-uitdagingen van vandaag én morgen. De Doe-Dag is een praktische middag vol met workshops, demonstraties en innovaties. Experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vandaag ga je zélf aan de slag.

Wat kun je verwachten?

Dit keer ga jij zelf aan de slag! Geen saaie lezingen of theorie maar een middag vol inspiratie over bouwen, renovatie en onderhoud. Een middag vol inspiratie op het gebied van bouw, renovatie en onderhoud, met praktische oplossingen voor bijvoorbeeld veiligheid en verduurzaming. Je kunt dus zelf producten uitproberen en je bent welkom met al je vragen. Doe je mee?

Jouw belangrijkste leveranciers op één locatie

Tijdens praktische workshops en demonstraties bieden we je – samen met experts uit de sector – voorbeelden van nieuwe mogelijkheden en producten op jouw vakgebied. Experts geven uitleg en laten zien hoe andere corporaties hun werk aanpakken. Maak kennis met een groot aantal nieuwe oplossingen van A-merk-leveranciers (toegespitst op de verschillende thema’s). Je kiest zelf hoe jij jouw middag indeelt, want alle workshops zijn vrij toegankelijk.

Thema’s

Tijdens de Corporatie Doe Dag leer je alles over nieuwe producten en technieken op het gebied van:

 • onderhoud van woningen, voorzieningen en buurten;
 • bouwen van nieuwe woningen;
 • duurzaamheid;
 • klimaat en inrichting;
 • veiligheid.

Wil jij beter werk kunnen leveren? Bijdragen aan de uitdagingen van jouw corporatie? En meer te weten te komen over de mogelijkheden? Meld je dan aan!

Programma

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Workshops ronde 1 - Kies uit diverse thema's (zie verder op deze pagina voor meer informatie)
Workshops ronde 2 - Kies uit diverse thema's (zie verder op deze pagina voor meer informatie)
Bitterballen aan de bar

Wat maakt jouw bezoek compleet?

Als deelnemer aan dit event heb je de keuze uit 2 workshoprondes. Je stelt je deelname zelf samen. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per workshop, kies dus snel. Je keuze leg je vast via de pagina’s van de betreffende workshops.

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

Workshop ronde 1

 1. Duurzaamheid; Isoleren is ventileren
 2. Veiligheid; Brandveiligheid; regelgeving versus zorgplicht
 3. Klimaat; Geen wateroverlast en hittestress, dat woont pas lekker!

Workshop ronde 2

 1. Klimaat; Verwarmen met carbon; het onbekende alternatief voor verwarmen zonder gas.
 2. Techniek; Hét stappenplan voor NOM zonder gedoe.
 3. Veiligheid; Hoe gaan wij voor 0 op de watermeter?

Voor wie?

Ben jij een medewerker, manager of teamleider en ben je dagelijks bezig met techniek, onderhoud, renovatie of bouw? Dan mag je dit event niet missen.

Met een lidmaatschap van CorporatieNL bezoek je dit event gratis. Je kunt dan ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of dat je al lid bent.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap.

Partners
Aan deze editie van de corporatie doe-dag werken de onderstaande partners mee. Zij stellen hun expertise beschikbaar en zijn aanwezig om concrete vragen van jouw organisatie te beantwoorden.

In samenwerking met