Corporatie Event

Corporatie
Nieuw Inschrijvingen net geopend
795,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 13 Sep 2018
Details
Datum Kosten Locatie

Na het succes van het praktijkcongres 'De digitale corporatie' in 2016 en 2017 komt CorporatieNL met iets nieuws. Zorg dat je op 20 september 2018 geen andere plannen maakt. Jij wordt verwacht op het jaarlijkse Corporatie Event! Een dag waarop iedereen in de corporatiesector samenkomt, kennis deelt en leert. Leefbaarheid en samenwerking staan hierbij centraal. Net als bij jouw corporatie het geval zou moeten zijn.

Wat kun je verwachten?

Bij CorporatieNL draait het allemaal om kennisdeling, relaties verrijken en elkaar inspireren. CorporatieNL is niet voor niets het meest inspirerende platform van de corporatiesector.

Binnen onze sector ligt de focus op de bewoners en op het leefbaar maken en houden van buurten. Weet jouw corporatie hoe deze zaken precies aangepakt moeten worden? Ben je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de corporatiesector? Weet jij hoe je klantgericht omgaat met je klanten, effectief communiceert met huurders en hoe je collega’s meekrijgt in grote ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Heb je meer dan eens nee geantwoord? Helemaal niet erg! Kom naar het Corporatie Event op 20 september. Laten we met elkaar in gesprek gaan over deze onderwerpen.

Thema’s

  • Buurten en wijken leefbaar maken en houden
  • Klant & corporatie
  • Zelfredzaamheid, zelforganisatie en eigen regie
  • Cultuurverandering

Waarom aanmelden?

Inspiratie. Informatie. Kennis. Ervaring.  Leer van experts en van elkaar. Ontmoet collega’s – bestuurders, managers, toezichthouders, leveranciers en adviseurs – en leg samen de basis voor de corporatie van de toekomst. Een heldere visie en een nieuw aangewakkerd vlammetje zijn onbetaalbaar. Schrijf je vandaag nog in!

Voor wie?

Dit event is voor geïnteresseerden die werkzaam zijn bij een woningcorporatie of gemeente.

Met een lidmaatschap van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Bestuurders en RvT-leden ontvangen 5 PE-punten bij deelname aan dit event. Ben je er ook bij?

Sprekers & programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter
Trends en visie
Voorbeeld uit de corporatiepraktijk
Samenvatting door dagvoorzitter
Pauze
Interactieve sessie - vertaling naar eigen praktijk
Keynote speaker
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter (tot 15.00 uur)

Sprekers

Het definitieve programma en de sprekers volgen binnenkort. Het zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Ontmoet ook veel collega’s van andere corporaties die aanwezig zijn.

Marktplaats

Tijdens het event kun je de Marktplaats bezoeken. Je treft er leveranciers en adviseurs met relevante producten en diensten en interessante praktijkcases over corporaties. Zij nodigen je uit om je vragen te stellen of gewoon eens te praten over jouw uitdagingen als corporatiemedewerker. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

 

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap.