Corporatie Doe-Dag

Corporatie
Nieuw Inschrijvingen net geopend
795,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 19 Sep 2018
Details
Datum Kosten Locatie

Na het succes van het praktijkcongres 'De digitale corporatie' in 2016 en 2017 komt CorporatieNL met iets nieuws. Zorg dat je op 20 september 2018 geen andere plannen maakt. Jij wordt verwacht op de jaarlijkse Corporatie Doe-Dag! Een dag waarop iedereen in de corporatiesector samenkomt, kennis deelt en leert.

Het wordt een ander type event dan je misschien van CorporatieNL gewend bent. De focus ligt meer op de praktijk. Het wordt een dag vol korte sessies, workshops en productdemonstraties. Een echte Corporatie Doe-Dag.

Thema’s

De belangrijkste actuele thema’s in de corporatiesector passeren op 20 september de revue. Dit jaar staan ‘de grootste uitdagingen voor de corporatie‘ centraal binnen de volgende thema’s:

  • onderhoud van woningen, voorzieningen en buurten;
  • bouwen van nieuwe woningen;
  • duurzaamheid;
  • klimaat en inrichting;
  • veiligheid.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag bomvol, inspirationele en krachtige, korte sessies bieden we je – samen met experts uit de sector – zoveel mogelijk handvatten waar je zelf binnen jouw corporatie mee aan de slag kunt. Te beginnen met een plenaire sessie over de grootste uitdagingen voor de corporatie op het gebied van onderhoud en techniek, gevolgd door een tafelgesprek met experts over de eerder genoemde thema’s.

Alle belangrijke leveranciers op één locatie

Ook bieden we je de gelegenheid om gedurende de dag kennis te maken met een groot aantal nieuwe oplossingen van A-merk-leveranciers (toegespitst op de verschillende thema’s) in de vorm van productdemonstraties en workshopsAangezien de workshops parallel aan elkaar worden gegeven, ben je als bezoeker geheel vrij in hoe je jouw dag wilt indelen. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom
De grootste uitdagingen voor de corporatie op het gebied van onderhoud en techniek
Tafelgesprek met experts
Workshops ronde 1
Lunchpauze op de Marktplaats
Workshops ronde 2
Workshops ronde 3
Plenaire afsluiting
Netwerkborrel op de Marktplaats

Voor wie?

Dit event is voor geïnteresseerden die werkzaam zijn bij of voor een woningcorporatie of gemeente. Specifiek zijn dat managers, teamleiders en medewerkers met technische of onderhoud achtergrond.

Met een lidmaatschap van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Bestuurders en RvT-leden ontvangen 5 PE-punten bij deelname aan dit event. Ben je er ook bij?

Marktplaats

Tijdens het event kun je de Marktplaats bezoeken. Je treft er leveranciers en adviseurs die presentaties, productdemonstraties en workshops verzorgen. Zij nodigen je ook uit om je vragen te stellen of gewoon eens te praten over jouw uitdagingen als corporatiemedewerker. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap.