Corporatiedebat 2017: De Slimme Corporatie

Maatschappelijk
1 Datum
85,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Inhoud van de seminar

Traditioneel staat het PROVADA Corporatiedebat op donderdagmiddag op het programma.

Corporatiebestuurders, een belegger, een ontwikkelaar en een vertegenwoordiger vanuit een gemeente geven een reactie én geven sprekende voorbeelden op een aantal stellingen gericht op de slimme oplossingen en de taak van de woningcorporaties van morgen.

Een interactieve bijeenkomst waarbij ook de deelnemers uit de zaal om een reactie gevraagd wordt.

Stellingen:
1. De verhuurderheffing dwingt elke corporatie tot smart solutions
2. Liever beschikbaar dan betaalbaar wonen
3. Huisvesting lagere middeninkomens is nooit meer een corporatietaak
4. Renoveer het vastgoedmanagement van corporaties
5. De corporatie en haar management zijn klaar voor de toekomst

* wijzigingen voorbehouden

Programma

Tijd Onderwerp
Corporatiedebat 2017: De Slimme Corporatie, Provada Forum 1
Moderator: Tom van 't Hek
Sprekers worden nog bekend gemaakt
Ontmoet en praat bij met CorporatieNL en sprekers in onze koffiecorner

Deelnemen

Door het aanmelden voor deze activiteit beschik je over een 3-daagse toegangskaart voor de beurs. Je hebt dan ook toegang tot het volgen van onze twee andere bijeenkomsten: seminar ‘Sociale Huisvesting met Zorg’ en de seminar ‘Corporatiekoers 2030: Bouw de toekomst’.

Leden van CorporatieNL kunnen gebruik maken van 25% ledenkorting op de toegangsprijs. Zij betalen € 85,- inclusief btw voor een toegangskaart. Alle toegangskaarten zijn persoonsgebonden en 3 dagen geldig.

Nieuwe ontmoetingsplek CorporatieNL; waar corporaties elkaar ontmoeten en inspireren

CorporatieNL is het meest inspirerende netwerk voor de corporatiesector. Om haar naam eer aan te doen, brengt ze dit jaar woningcorporaties bij elkaar én vooral nader tot de branche. Dit gebeurt in samenwerking met PROVADA. CorporatieNL heeft zich aangesloten bij de vastgoedbeurs om corporaties en haar leden een ‘thuishaven’ te geven. Ontmoet elkaar bij de CorporatieNL-koffiecorner en laat je inspireren. Leden van CorporatieNL zijn uitgenodigd voor een kop koffie en een goed gesprek.

Podium voor corporaties

Naast de nieuwe ontmoetingsplek, verzorgt CorporatieNL 3 dagen lang een programma voor en door corporaties. De belangrijkste (speer)punten gericht op de toekomst van sociaal wonen worden voor de sector toegankelijk gemaakt in het jaarprogramma van CorporatieNL, waar PROVADA nu aan toe is gevoegd.

PROVADA

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.