Digital Event 2022

Digitaal
Nieuw Inschrijvingen net geopend
600,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 05 Mei 2022
Details
Datum Kosten Locatie

Het Digital Event 2022 gaat over jouw werk. Want dat verandert de komende jaren ingrijpend. Sommige van jouw taken zul je overdragen aan machines en andere taken komen erbij. Want de digitale transformatie is de volgende fase ingegaan. Blijf niet aan de zijlijn staan, je moet meedoen.

De volgende fase in

In de eerste fase van de digitale transformatie waren we vooral bezig met de digitalisering van bestaande processen en systemen. Inmiddels merk je dat we in een volgende fase zitten. In deze nieuwe fase veranderen onze businessmodellen en de manier waarop we ons werk doen. Je zit al middenin de volgende fase van de digitale transformatie. Jouw werk verandert snel en jij moet nu ook veranderen. Kun je dat al? Wil je dat al? Mag je dat al?

Wat je leert

Na afloop van dit event weet je hoe jouw werk verandert en welke invloed je daar zelf op hebt. Je weet wat je volgende stap moet worden en hoe je daarbij de rest van de organisatie meekrijgt. Ook beschik je over praktische instrumenten en tips waarmee je direct aan de slag kunt.

OCHTENDPROGRAMMA - de visie

Tijd Onderwerp
OPENING EN WELKOM
De dagvoorzitter geeft zijn toelichting op programma, techniek, vragen en deelt zijn visie op het thema. Ook worden de belangrijkste resultaten van het onderzoek dat we onder alle deelnemers houden.
TRENDS
De digitale transformatie is in volle gang. Leer hoe jouw organisatie zich kan voorbereiden op de nieuwe digitale toekomst.
UIT DE PRAKTIJK
We behandelen digitale voorbeelden die echt werken in de praktijk.
VISIE
We behandelen de visie vanuit de wetenschap op de digitale technologie.
SAMENVATTING en DISCUSSIE
Onder leiding van de dagvoorzitter halen we het net op. Wat hebben we geleerd en welke vragen willen we nog stellen? Vertel ook je eigen verhaal als je dat wilt en profiteer van de tips die je van anderen krijgt.
LUNCHPAUZE, CONTACT & DOWNLOADS
Tijdens de pauze blijven de 3 sprekers aanwezig zodat je ze 1-op-1 vragen kunt stellen over de stap die jij wilt zetten in de digitale transformatie. Ook kun je de presentaties, onderzoeken en relevante papers downloaden.

MIDDAGPROGRAMMA - de workshops

Tijd Onderwerp
WELKOM EN UITLEG
We leggen uit hoe je mee kunt doen aan het programma en wat het je oplevert. Je krijgt gelijk een aantal hand-outs, checklists, onderzoeken en voorbeeldplannen als download aangeboden.
WORKSHOPS - Kies binnenkort tussen 4 verschillende en de meest actuele workshops over Digitalisering. Speciaal voor jou als professional geselecteerd.
AFSLUITING EN START NIEUWE WERKGROEPEN
We vatten de inhoud van de workshops samen en bespreken wat hebben bereikt. Daarna heten we de deelnemers aan de nieuwe werkgroepen welkom. Tenslotte kijken we vast vooruit naar het komende jaar.

 

Zij doen ook mee

Heb jij te maken met organisatie, digitalisering, data, beleid of strategie? Of wil je gewoon meer weten over dit onderwerp? Ontmoet:

  • de andere leden van CorporatieNL
  • managers wonen, bedrijfsvoering, vastgoed, financiën, hrm
  • bestuurders, directie en leden Raad van Toezicht
  • beleidsadviseurs, strategen, communicatieadviseurs, marketeers
  • hoofden informatisering, hoofden ict, adviseurs, projectleiders, personeelszaken
  • beleidsadviseurs en medewerkers binnen de afdelingen wonen, vastgoed, bedrijfsvoering of ondersteuning
  • managers en medewerkers van andere organisaties zoals gemeenten, kennisinstituten, onderwijs en markt

Aanmelden voor dit event

De leden van CorporatieNL kunnen gratis aan dit event deelnemen. Zij kunnen ook de andere events en trainingen volgen. Niet-leden betalen een eenmalige toegangsprijs.

Klik op de knop hieronder en wees erbij.