Digital Event: Mens in Technologie

Digitaal
Nieuw Inschrijvingen net geopend
0,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 12 Mei 2022
Details
Datum Kosten Locatie

Voor sommigen gaat digitalisering niet snel genoeg, maar voor anderen gaat het allemaal veel te snel. Denk aan de bewoner of je eigen collega die niet mee kan komen omdat essentiële digitale vaardigheden ontbreken. Of denk aan jongeren die graag meer online willen regelen dan jouw organisatie nu aanbiedt.

Maak de klik

Verschillende doelgroepen hebben verschillende wensen. Ondertussen ontwikkelt nieuwe technologie zich in een razend tempo. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, denken en doen. Welke nieuwe technologie wordt belangrijk voor jou en hoe zorg je ervoor dat groepen niet afhaken? Daarover gaat het Digital Event: Mens in Technologie.

Na dit event

  • weet je alles van de nieuwste technologie en hoe anderen daarmee omgaan
  • heb je de bedoeling van digitalisering weer helder voor ogen
  • maak je de klik tussen digitale doelen en de doelgroepen
  • heb je nieuwe manieren van denken, doen en organiseren ontdekt

Programma

Tijd Onderwerp
OPENING door dagvoorzitter Lykle de Vries
Jouw ontdekkingsreis naar de mens in de digitale wereld begint
BAANBREKENDE DIGITALE ONTDEKKINGEN
We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Digitalisering verleidt ons om sneller, beter en efficiënter te leven en werken. Maar waar zijn de grenzen? Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Ontdek het zelf.
DE PRAKTIJK – MENS IN DE DIGITALE WERELD
In deze bijdrage bekijken we de dagelijkse praktijk van een organisatie die werkt met een grote diversiteit aan bewoners, medewerkers en relaties. Voor welke digitale uitdagingen kwamen zij te staan? En hoe maken zij succesvol de verbinding tussen doel en doelgroep?
PAUZE
DIGITAAL SUCCESVOL OP EEN MENSELIJKE MANIER
Hoe moeten we mens en digitaal samenbrengen om succesvol digitaal te transformeren. Als professional kom je voor moeilijke en soms ethische vraagstukken te staan. Maar voor alles is een oplossing.
VERBORGEN GEHEIMEN
Er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek met onze illusionist de verborgen geheimen en mogelijkheden van digitalisering.
LUNCHPAUZE
DIGITAL PARK
Op het Digital Park kun je aan de slag met de nieuwste digitale mogelijkheden. Ontdek, ervaar en zie de potentie van digitale systemen die jou en anderen verder helpen. Stap in de deepfake area, ga mee op drone missie en ontdek de hologram mogelijkheden. Zie je kansen of gevaren?
AFSLUITEND DRANKJE
Na afloop van het Digital Park is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje verder te praten met de experts, sprekers en alle andere leden.
EINDE

Belofte 

Tijdens dit event krijg je antwoord de vraag: “Hoe zorg je ervoor dat digitalisering verbonden blijft met de mens?” Zonder dat je jouw doel uit het oog verliest. We gaan daarom terug naar de bedoeling van digitalisering en leren waarom sommige mensen niet kunnen aanhaken en anderen wel. En we kijken we vooruit naar de digitale toekomst waarin je een betere klik maakt tussen doel en doelgroep.

Voor wie

Dit event is bedoeld voor iedereen die de voordelen en soms ook de nadelen van toenemende digitalisering ervaart. Die wil weten wat ons in de toekomst nog meer te wachten staat en die het belangrijk vindt dat collega’s en bewoners elk op hun eigen manier en in hun eigen tempo aangehaakt blijven. Tegelijkertijd is het een ledenevent waar de leden van CorporatieNL elkaar ontmoeten.

Direct aanmelden

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Klik op de knop hieronder en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.