Digitale Transformatie

Digitaal
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 19 Apr 2023
Details
Datum Kosten Locatie

Elke organisatie, afdeling en team moet inspelen op de toenemende digitalisering, dataficering en algoritmisering om relevant te blijven. Burgers en klanten verwachten het van je. Nieuwe digitale bedrijfsmodellen zijn aantoonbaar beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken waardoor miljoenen euro’s verloren gaan en betrokken medewerkers gefrustreerd raken. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je juiste stappen, in de juiste volgorde zetten. Leer het in deze training.

Wat je leert

Na deze online training kun je het begrip digitale transformatie duiden, heb je een beeld waar je eigen organisatie staat en weet je wat er nodig is voor een succesvolle digitale transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap. Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met concrete stappen beginnen.

Programma

Tijd Onderwerp
Opening en kennismaking
Maatschappelijke achtergrond, definities en duiding
Technologische ontwikkelingen
Risico en kansen
Pauze
Waar staat jouw organisatie?
Ingrediënten voor een stappenplan
Samenvatting, vragen en afsluiting
Einde training

Trainer

Mathijs van Niel
Mathijs van Niel(BMC)

Mathijs is managing consultant data en digitale transformatie bij BMC. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur en (verander)manager op het gebied van informatievoorziening bij gemeenten en provincies. Mathijs adviseert publieke organisaties over de veranderaanpak die nodig is voor de digitale transformatie en begeleid hen bij de opzet en uitvoering.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met digitalisering, bedrijfsvoering, wonen of vastgoed. Bijvoorbeeld managers wonen, strategisch beleidsadviseurs, directies, ICT-medewerkers.

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.