Online training: Digitale Transformatie

Digitaal
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 17 Apr 2024
Details
Datum Kosten Locatie

Elke organisatie, afdeling en team moet inspelen op de toenemende digitalisering, dataficering en algoritmisering om relevant te blijven. Burgers en klanten verwachten het van je. Nieuwe digitale bedrijfsmodellen zijn aantoonbaar beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken waardoor miljoenen euro’s verloren gaan en betrokken medewerkers gefrustreerd raken. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je juiste stappen, in de juiste volgorde zetten. Leer het in deze training.

Wat je leert

Na deze online training kun je het begrip digitale transformatie duiden, heb je een beeld waar je eigen organisatie staat en weet je wat er nodig is voor een succesvolle digitale transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap. Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met concrete stappen beginnen.

Programma

Tijd Onderwerp
Opening en kennismaking
Maatschappelijke achtergrond, definities en duiding
Technologische ontwikkelingen
Risico en kansen
Pauze
Waar staat jouw organisatie?
Ingrediënten voor een stappenplan
Samenvatting, vragen en afsluiting
Einde training

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met digitalisering, bedrijfsvoering, wonen of vastgoed. Bijvoorbeeld managers wonen, strategisch beleidsadviseurs, directies, ICT-medewerkers.

PE Punten

Met het volgen van deze training ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden via ledenplatform

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.