Download: Presentatie Vastgoed Event 2018, Op weg naar een duurzame toekomst

Vastgoed
1 Datum
0,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Op 29 maart 2018 organiseerde CorporatieNL het grootste maatschappelijke vastgoed-event voor woningcorporaties. Met als thema: Duurzaamheid & Innovatie. Een dag waarop iedereen in en rond de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen en nieuwe producten te bekijken. Erbij zijn kan helaast niet meer, volgend jaar weer! Je kunt wel de presentaties terugkijken door middel van dit document.

Wat werd er besproken?

Duurzaam vastgoed is niet iets dat overvliegt, maar strategische noodzaak. Hoe kunnen we duurzamer ontwerpen, bouwen en renoveren en ervoor zorgen dat gebouwen gebruiksvriendelijk en rendabel blijven? En, hoe kun je ervoor zorgen – ondanks invloed van overheid en gemeente – dat jouw woningaanbod aansluit op de (veranderende) vraag? Hoe je een woningvoorraad creëert die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst?

Inhoud document; programma en sprekers

  • Opening en welkom door dagvoorzitter – Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS, Lector Public Real Estate
  • Nieuwe manieren van bouwen – Rob van Kalmthout, commercieel manager Heijmans
  • Smart Energy Management: bereid je woningvoorraad nu voor op de ambities van de Bouwagenda en het Regeerakkoord – Ben Pol, Manager Business Development/Teamlead MST Smart Cities Benelux ABB B.V.
  • Stellingen en discussie met zaal en panel: Anne Wilbers (bestuurder Mooiland), Henk Peter Kip (directievoorzitter Mitros), Peter van Ling (bestuurder Velison Wonen) en Nelleke Nelis (VACpunt Wonen)
  • KEYNOTE SPREKER – Prof.dr. P.J. Boelhouwer, hoogleraar Housing systems
    • Hoe creëer je een woningbeleid dat aansluit op de veranderende woonwensen in Nederland?

Om de download aan te vragen dien je een lidmaatschap van CorporatieNL te hebben. Aanvragen kan via de knop ‘Deelnemen’.

Digitaal de sfeer proeven

Bekijk de sfeerimpressie om toch nog wat van de sfeer te proeven. Leuk om aan je collega’s te laten zien bijvoorbeeld.