Download: Webinar Duurzaam vastgoed – aftrap Vastgoed Event

Vastgoed
1 Datum
0.00,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Deze webinar heeft plaatsgevonden op 31-01-2018. De opname hiervan is beschikbaar voor leden, je kunt op verschillende manieren lid worden. De webinar is op te vragen via de knop deelnemen. Je ontvangt toegang tot de opname per mail. Op de genoemde datum zal de webinar niet meer beschikbaar zijn.

Duurzaam vastgoed is niet iets dat overvliegt, maar strategische noodzaak. Als aftrap van ons nieuwste event, het grootste vastgoed event voor woningcorporties op 29 maart, gaan we in deze webinar dieper in op: Hoe kunnen we duurzamer ontwerpen, bouwen en renoveren en ervoor zorgen dat gebouwen gebruiksvriendelijk en rendabel blijven? En, hoe kun je ervoor zorgen – ondanks invloed van overheid en gemeente – dat jouw woningaanbod aansluit op de (veranderende) vraag? Hoe je een woningvoorraad creëert die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst? Stuk voor stuk onderwerpen waar we tijdens de webinar graag bij stilstaan.

Spreker

Margriet Drijver
Margriet DrijverInterim directeur-bestuurder bij woningcorporatie Elkien

''Elkien loopt voorop in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van sociale huurwoningen.  Nieuwe huizen bouwen we standaard  energieneutraal. In het renoveren van bestaande bouw ligt echter de grootste opgave en leren we voortdurend van onze ervaringen.''

Inhoud

Hoe kunnen corporaties versnellen in het verduurzamen van hun woningbezit?

  1. Wie is Elkien?
  2. 2020 gemiddeld label B?
  3. Waar staat de sector?
  4. Welke ontwikkelingen zijn er?
  5. Plan van aanpak CO2-neutraal
  6. De route van Elkien
  7. Duurzaamheid als bijdrage aan betaalbaarheid
  8. Tips, vragen en discussie met sprekers en deelnemers

Host: Sandra Frenaij, CorporatieNL
Moderator: Tamara Stam, CorporatieNL.

Voor wie

De webinar is bedoeld voor bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers en adviseurs. Deelnemers van het Vastgoed Event.