Event Digitalisering

Digitaal
Nieuw Inschrijvingen net geopend
795,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 08 Nov 2018
Details
Datum Kosten Locatie

De weg naar de 'digitale corporatie': voor sommige organisaties is hij kort. Andere organisaties hebben nog een lange weg te gaan. Hoe gaat het jouw corporatie af? Schrijf 15 november in je agenda. We verwachten jou op hét jaarlijkse event van CorporatieNL in het teken van digitalisering. Een dag waarop de sector samenkomt om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. We zijn immers allemaal op weg naar de optimale digitale corporatie. Samen komen we verder!

Wat kun je verwachten?

De portals schieten als paddenstoelen de grond uit en onze klanten kunnen eindelijk online met ons communiceren. Corporatiemedewerkers gaan met tablets de wijken in en werken met apps. Foto’s en filmpjes ter ondersteuning van het werk wordt gemeengoed; in dit moderne tijdperk kom je niet onder de digitale ontwikkelingen uit. Echter zitten de corporaties nog steeds te veel in hun comfortzone wat digitalisering betreft. Hoe kom je daar uit? CorporatieNL deelt samen met experts uit de sector tips en trucs en geeft handvatten.

Waarom deelnemen?

Dit event biedt je de optimale voorbereiding op jouw reis naar de corporatie van de toekomst. De digitale corporatie. Laat je inspireren door praktische voorbeelden en tips van experts en mede-corporaties. Na dit event jeuken je handen (en voeten) om direct grote stappen te zetten richting de perfecte digitale dienstverlening.

Voor wie?

Dit event is voor geïnteresseerden die werkzaam zijn bij een woningcorporatie of gemeente.

Met een lidmaatschap van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Bestuurders en RvT-leden ontvangen 5 PE-punten bij deelname aan dit event. Ben je er ook bij?

Sprekers & programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter
Trends en visie
Voorbeeld uit de corporatiepraktijk
Samenvatting door dagvoorzitter
Pauze
Interactieve sessie - vertaling naar eigen praktijk
Keynote spreker
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter (tot 15.00 uur)

Sprekers

Het definitieve programma en de sprekers volgen binnenkort. Het zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Ontmoet ook veel collega’s van andere corporaties die aanwezig zijn.

Inspiratieplein

Tijdens het event bezoek je tijdens de pauze het Inspiratieplein. Je treft er leveranciers en adviseurs met de laatste technische snufjes en interessante praktijkcases over corporaties. Zij nodigen je uit om je vragen te stellen of gewoon eens te praten over jouw digitale uitdaging. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

 

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap.