Klantgericht schrijven

Corporatie
Nieuw Inschrijvingen net geopend
0,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 14 Apr 2022
Details
Datum Kosten Locatie

Verplaats jezelf in de ontvanger van je e-mail, brief of andere tekst. Schrijf voortaan berichten die uitblinken in klantgerichtheid en duidelijkheid.

Wat je leert

Deze online training helpt jou bij een betere klantcommunicatie. Het leert je om zowel zakelijk als vriendelijk te zijn. Actief, persoonlijk, klantgericht en zonder clichés. Ook krijg je handige tips voor een goede structuur en volgorde van je tekst. Je gebruikt eigen teksten en doet tussendoor praktische oefeningen. Na afloop ken je alle do’s en don’ts van klantgericht schrijven.

Programma

Tijd Onderwerp
Wat is klantgericht communiceren
Opbouw en structuur
Stijl (kort, helder en actief)
Pauze
Benadering (klantgericht, servicegericht en positief)
Een kort rondje spelling
Afsluitende tips en huiswerk

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die in de praktijk of beleidsmatig te maken heeft met klanten, bewoners, burgers, stakeholders zowel buiten als binnen de eigen organisatie. Bijvoorbeeld managers, wijkbeheerders, vastgoedexperts, bestuurders, verhuurconsulenten, klantcontact medewerkers, makelaars en sociaal beheerders. Maar ook voor communicatieadviseurs die collega’s willen helpen om beter te schrijven.

Aanmelden voor de training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Klik op de knop hieronder en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.