Online training: Digitale Transformatie

Digitaal
Nieuw Inschrijvingen net geopend
600,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 08 Sep 2022
Details
Datum Kosten Locatie

Elke organisatie, afdeling en team moet inspelen op de toenemende digitalisering om relevant te blijven. Bewoners verwachten het van je. En tegelijk zijn de nieuwe digitale bedrijfsmodellen aantoonbaar beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken waardoor miljoenen euro’s verloren gaan. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je de belangrijkste stappen in de juiste volgorde zetten. Leer ze in deze training.

Wat je leert

Na deze online training weet je wat er nodig is voor een succesvolle digitale transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap. Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met een concreet stappenplan beginnen.

Programma

Tijd Onderwerp
Definitie Digitale Transformatie: inhoud en betekenis
Technologische ontwikkelingen
Risico’s en kansen
Organisatorische voorwaarden
Pauze
Digitale businessmodellen: visie, strategie, doel bepalen
Organisatie: draagvlak en digitale vaardigheden
Praktijkvoorbeelden en stappenplan
Samenvatting, vragen en afsluiting

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met digitalisering, bedrijfsvoering, wonen of vastgoed. Bijvoorbeeld managers wonen, strategisch beleidsadviseurs, directies, ICT-medewerkers.

Aanmelden voor de training

De leden van CorporatieNL kunnen gratis aan deze training deelnemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen en events volgen.