Online training: Klantgericht schrijven

Corporatie
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 13 Sep 2023
Details
Datum Kosten Locatie

Verplaats jezelf in de ontvanger van je e-mail, brief of andere tekst. Schrijf voortaan berichten die uitblinken in klantgerichtheid en duidelijkheid. Niet alleen met de klant, maar met iedereen waar we schriftelijk mee communiceren.

Wat je leert

Deze online training helpt jou bij een betere klantcommunicatie. Het leert je om zowel zakelijk als vriendelijk te zijn. Actief, persoonlijk, klantgericht en zonder clichés. Ook krijg je handige tips voor een goede structuur en volgorde van je tekst. Je gebruikt eigen teksten en doet tussendoor praktische oefeningen. Na afloop ken je alle do’s en don’ts van klantgericht schrijven.

Programma

Tijd Onderwerp
Wat is klantgericht communiceren
Opbouw en structuur
Stijl (kort, helder en actief)
Pauze
Benadering (klantgericht, servicegericht en positief)
Een kort rondje spelling
Afsluitende tips en huiswerk
Einde training

Trainer

Rick Evers verzorgt deze online training. Rick is al jarenlang communicatieadviseur bij verschillende corporaties en tegenwoordig ook eigenaar van Jou tekst & training. Daarnaast is hij auteur van het boek Schrijf eens even normaal, joh.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die in de praktijk of beleidsmatig te maken heeft met klanten, bewoners, burgers, stakeholders zowel buiten als binnen de eigen organisatie. Bijvoorbeeld managers, wijkbeheerders, vastgoedexperts, bestuurders, verhuurconsulenten, klantcontact medewerkers, makelaars en sociaal beheerders. Maar ook voor communicatieadviseurs die collega’s willen helpen om beter te schrijven.

PE Punten

Met het volgen van dit event ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.