Public Finance Event 2018

Financieel
Nieuw Inschrijvingen net geopend
795,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

De publieke financiering staat aan de vooravond van belangrijke veranderingen. Niet alleen de regels veranderen, ook de thematiek wijzigt. De toenemende risico's van digitalisering op het financiële beleid zijn vandaag al voelbaar. De verduurzaming van de maatschappij vereist nieuwe instrumenten om de bijbehorende businesscases te ontwikkelen. Nieuwe wetgeving is in voorbereiding. Ben jij al voldoende in control?

Om je bij te praten over de laatste ontwikkelingen komen de belangrijkste financiële professionals bij elkaar op het Public Finance Event. Er is voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Meld je vandaag aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kortingsactie voor snelle beslissers

Wanneer je je als 1 van de eerste 20 deelnemers aanmeldt, profiteer je van € 200,- korting. Je betaalt dan slechts € 595,- per los kaartje.

Thema’s

Tijdens het Public Finance event spreken experts uit wetenschap, publieke organisaties en advisering over de belanrgijkste thema’s van dit moment, waaronder:

  • Nieuwe wet- en regelgeving
  • Administratieve lasten
  • ICT  & privacy (AVG)
  • Keten aansturen
  • Businesscase duurzaamheid

Voor wie?

Deelnemers aan dit event zijn CFO’s, financieel directeuren, bestuurders, financieel managers, financial controllers, commissarissen, fiscalisten, risk managers, administrateurs, business controllers, beleidsadviseurs die werkzaam zijn bij woningcorporaties, gemeenten, zorg, onderwijs, rijksoverheid evenals financieel specialisten van Big4-kantoren en andere adviseurs. Daarnaast zijn alle ruim 100 leden van CorporatieNL uitgenodigd.

Het Public Finance Event wordt gewaardeerd met 4 PE-punten. Reserveer een plek!

Met een lidmaatschap van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Sprekers & programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter
Update: wetten, regels en aansprakelijkheid
Blijf in control op administratieve lasten
Pauze
Aansturen van de keten
Ontwikkelingen in ICT: privacy, cryptocurrency, riskmanagement
Praktijk: businesscase verduurzaming
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Napraten met hapje en drankje

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap.

Sponsoring

Er is beperkt ruimte voor sponsoring van dit event. Neem bij interesse contact op via onze contactpagina.

Het beste Public Finance Event van 2018