Samenstelling Woningvoorraad

Vastgoed
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 19 Apr 2023
Details
Datum Kosten Locatie

Er zijn veel ontwikkelingen en prioriteiten op de woningmarkt. Één daarvan is het aanbieden van passende en betaalbare woning voor alle huurders. Dat is voor huurders juist nu erg belangrijk, zeker voor mensen in kwetsbare posities. Om dit goed te laten functioneren is het belangrijk dat ook corporaties meedoen en een woningvoorraad creëren die toekomstbestendig is en passen bij de vraag.

Inhoud van de training

Hoe kun je ervoor zorgen dat de woningvoorraad blijft aansluiten op de vraag? Hoe gaat de woningmarkt er in de toekomst uitzien? En hoe kun je daar nu al mee aan de slag? Hoe creëer je een woningvoorraad die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst? De antwoorden op deze vragen krijg je in deze training.

Wat kun je verwachten?

Een interactieve sessie, waarbij je inspiratie opdoet van experts uit de sector. Er  is ook genoeg ruimte is om je eigen praktijk(vragen) te bespreken en onderlingen van elkaar te leren.

Programma

Tijd Onderwerp
Actuele ontwikkelingen op de woningmarkt
Vergelijking tussen sectoren
Wetgeving, stakeholders, technologie en rendement
Pauze
Belemmeringen
Herkennen van toekomstbestendig vastgoed
Praktijkvoorbeelden van corporaties
Samenvatting, vragen en afsluiting

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle leden van CorporatieNL: managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met wonen of vastgoed. Bijvoorbeeld managers vastgoed, assetmanagers, programmamanagers, directies, beleidsmedewerkers of portefeuillemanagers.

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Log in op het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.