Samenstelling woningvoorraad

Vastgoed
1 Datum
750,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Er zijn veel ontwikkelingen gaande op de woningmarkt. Één daarvan is dat de wensen van de huidige en toekomstige huurders veranderen. Om goed te functioneren in de markt, is het belangrijk dat corporaties zich aanpassen door mee te gaan in deze ontwikkelingen.

Inhoud van de training

Hoe kun je ervoor zorgen dat de woningvoorraad blijft aansluiten op de vraag? Hoe gaat de woningmarkt er in de toekomst uit zien? En hoe kun je daar nu al mee aan de slag? Hoe creëer je een woningvoorraad die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst? Al deze vragen zullen in de training worden behandeld.

Onderwerpen

  • Actuele ontwikkelingen op de woningmarkt
  • Vergelijking tussen sectoren
  • Wetgeving, stakeholders, technologie en rendement
  • Belemmeringen
  • Herkennen van toekomstbestendig vastgoed
  • Praktijkvoorbeelden van zowel kleine als grote corporaties

Het definitieve programma en de trainers volgen binnenkort. Ontmoet collega’s van andere corporaties die aanwezig zijn.

Voor leden van CorporatieNL is deze training gratis deel te nemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen, congressen, seminars en webinars volgen. Bij aanmelding voor deze training kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Voor wie?

Deze 1-daagse training is vooral bestemd voor woningcorporaties: leden van het managementteam, portefeuillemanagers, assetmanagers, programmamanagers en beleidsmedewerkers.

Unieke aanpak

Voor, tijdens en na deze training zal onze trainer praktijkopdrachten verstrekken en desgevraagd persoonlijke feedback geven. Ook kunt u gebruik blijven maken van de telefonische helpdesk voor uw praktijkvragen.

De corporatie-opleider

Het onafhankelijk toetsingsinstituut CRKBO heeft CorporatieNL in 2017 wederom als corporatie-opleider officieel ingeschreven. En u koos ons zelf als beste nieuwe opleider.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschapsmodel ‘compleet’: