Samenstelling woningvoorraad

Vastgoed
Nieuw Inschrijvingen net geopend
995,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 27 Jun 2018
Details
Datum Kosten Locatie

Er zijn veel ontwikkelingen gaande op de woningmarkt. Één daarvan is dat de wensen van de huidige en toekomstige huurders veranderen. Om goed te functioneren in de markt, is het belangrijk dat corporaties mee gaan in deze ontwikkelingen en een woningvoorraad creëren die toekomstbestendig is.

Inhoud van de training

Hoe kun je ervoor zorgen dat de woningvoorraad blijft aansluiten op de vraag? Hoe gaat de woningmarkt er in de toekomst uit zien? En hoe kun je daar nu al mee aan de slag? Hoe creëer je een woningvoorraad die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst? Al deze vragen zullen in de training worden behandeld.

Wat kun je verwachten?

Een interactieve sessie, waarbij je leert van data analisten en andere experts uit de sector en vanuit gemeenten.

Programma

Tussen 09:00 en 17:00 uur komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Actuele ontwikkelingen op de woningmarkt
  • Vergelijking tussen sectoren
  • Wetgeving, stakeholders, technologie en rendement
  • Belemmeringen
  • Herkennen van toekomstbestendig vastgoed
  • Praktijkvoorbeelden van corporaties

Voor leden van CorporatieNL is deze training gratis deel te nemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen, events en webinars volgen. Bij aanmelding voor deze training kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Voor wie?

Deze 1-daagse training is vooral bestemd voor woningcorporaties: leden van het managementteam, portefeuillemanagers, assetmanagers, programmamanagers en beleidsmedewerkers.

Unieke aanpak

Voor, tijdens en na deze training zal onze trainer praktijkopdrachten verstrekken en desgevraagd persoonlijke feedback geven. Ook kunt u gebruik blijven maken van de telefonische helpdesk voor uw praktijkvragen.

De corporatie-opleider

Het onafhankelijk toetsingsinstituut CRKBO heeft CorporatieNL in 2017 wederom als corporatie-opleider officieel ingeschreven. En u koos ons zelf als beste nieuwe opleider.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap’: