Online training: Succes met Vastgoeddata

Digitaal
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 11 Sep 2024
Details
Datum Kosten Locatie

Steeds meer vastgoeddata komt beschikbaar. En met de technieken om deze data te analyseren kunnen we steeds meer. Het is nu mogelijk een volgende stap in data-analyse te maken. Kom erachter tijdens deze training.

Volgende stap in data-analyse

Zo kunnen we fantaseren over mogelijkheden om mutaties in een wooncomplex te voorspellen. Als we de verbanden kennen tussen verhuisgedrag, de leefbaarheid in een buurt, de kwaliteit van de woning en bijvoorbeeld de huishoudontwikkeling komen we al een stap verder.

Vaak aarzelen vastgoedprofessionals over de meerwaarde van deze moderne vastgoed analytics en hebben we op een aantal vlakken nog terrein te winnen. Maar wat we wel weten en zien is dat de voorspellende analyses met vastgoeddata onze vastgoedsturing kunnen versterken en verbeteren.

Wat je leert

Juist daarom bieden we deze training aan. Het maakt je op eenvoudige wijze vertrouwd met vastgoeddata, waarmee je de meerwaarde zelfstandig kunt uitwerken en gebruiken in je eigen strategie.

Programma

Tijd Onderwerp
Kwaliteit en belang van data
Van "ruwe" data naar waardevol
Datavisualisatie en data driven storytelling
Pauze
Modelwaardig waarderen
De Toekomst van data analyseren & Vastgoedsturing
Eigen praktijk: Wat kan ik nu met Vastgoeddata?
Samenvatting en afsluiting

Voor wie

Deze training is bedoeld voor alle leden van CorporatieNL: managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die te maken hebben met vastgoeddata. Bijvoorbeeld managers vastgoed, assetmanagers, programmamanagers data en innovatie, adviseurs data, portefeuillemanagers, vastgoedexperts en bestuurders.

PE Punten

Met het volgen van dit event ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.