Vastgoed Event: Verstandige keuzes in verduurzaming

Vastgoed
Nieuw Inschrijvingen net geopend
425,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 22 Mrt 2019
Details
Datum Kosten Locatie

De klimaatdoelstellingen van Parijs gaan we op de huidige manier niet halen, maar op welke manier dan wel? Hoe kunnen we die uitdaging scherp krijgen? De grote lijnen snappen we, de discussie kunnen we eindeloos voeren, maar wat kun je nu vandaag doen om verder te komen? Dit event bezoek je als je concrete stappen wilt zetten om tot een CO2-neutrale woningvoorraad te komen, voor de deadline van 2050.

Wat kun je verwachten van deze dag?

Als corporatie heb je de wens om iets te doen, zonder de angst voor mislukking te voelen. Er leiden verschillende wegen naar Rome, maar belangrijk is de weg te kiezen die het beste aansluit. Bijvoorbeeld door te experimenteren, te kiezen voor het laaghangend fruit of juist een totale aanpak. Het is belangrijk om de aanpak te kiezen die het beste bij jou past, daarbinnen zit de verfijning. Wanneer kies je nu wat als het gaat om verduurzaming? Dat leer je op het event, waar alle learnings worden samengebracht.

Voor wie?

Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Voor leden van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter
Spreker 1 (wordt nader bekendgemaakt)
Spreker 2 (wordt nader bekendgemaakt)
Afronding plenair ochtendprogramma en introductie interactieve sessies
Interactieve sessies ronde 1 - Kies uit diverse thema's
Lunchpauze op de Vastgoedbeurs
Interactieve sessies ronde 2 - Kies uit diverse thema's
KEYNOTE SPREKER (wordt nader bekendgemaakt)
PANELDISCUSSIE - met verschillende experts uit het vakgebied. Stellingen en discussie met het panel en de zaal.
Thema: wat bedoelen we precies met energieneutraal? 1. Van het gas af, 2. CO2 neutraal of 3. zelf alle energie opwekken? Het heeft gevolgen voor de maatregelen die je neemt.
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Netwerkborrel op de Vastgoedbeurs

Vastgoedbeurs

Tijdens het Vastgoed Event wordt de centrale hal omgedoopt tot de grootste vastgoedbeurs voor woningcorporaties. Je treft hier diverse organisaties die duurzame en innovatieve producten met interessante vastgoedoplossingen tonen. Zij nodigen je uit om vragen te stellen en producten uit te proberen. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

Interactieve sessies

Na afloop van het plenair ochtendprogramma starten de interactieve sessies. Diverse sprekers geven jou als deelnemer de belangrijkste handvatten mee die je kunt gebruiken in je eigen praktijk. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.