Vastgoed Event

Vastgoed
1 Datum
630,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Op 28 maart 2019 organiseert CorporatieNL het grootste maatschappelijke vastgoed event voor woningcorporaties. Een dag waarop iedereen in en rond de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen en nieuwe producten te bekijken. Daar wil je bij zijn!

Waarom deelnemen?

Wat speelt er in de sector en hoe spelen corporaties daarop in? Leer van experts en mede-corporaties tijdens deze bijeenkomst. Ontmoet collega’s en luister naar specialisten. Dit event biedt je niet alleen stof tot nadenken, maar ook handvatten hoe je toekomstgerichte en duurzame plannen voor jouw corporatie maakt.

Voor wie?

Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Voor leden van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

PE-punten
Bestuurders en RvT-leden ontvangen 5 PE-punten bij deelname aan dit event.

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter
TRENDS EN VISIE
Paneldiscussie
Pauze - Bezoek de Vastgoedbeurs en volg interessante mini-seminars
Interactieve sessie - Kies uit diverse sessies
KEYNOTE SPREKER
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Bezoek de Vastgoedbeurs

Vastgoedbeurs

Tijdens het VastgoedEvent wordt de centrale hal omgedoopt tot de grootste vastgoedbeurs voor woningcorporaties. Je treft hier diverse organisaties die duurzame en innovatieve producten met interessante vastgoedoplossingen tonen. Zij nodigen je uit om vragen te stellen, producten uit te proberen en als extra de verdiepende mini-seminars te volgen. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

Interactieve sessies

Na afloop van de vastgoedbeurs starten de interactieve sessies. Diverse sprekers geven jou als deelnemer de belangrijkste handvatten mee die je kunt gebruiken in je eigen praktijk. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.

Met je lidmaatschap. kun je ook alle andere activiteiten bijwonen. Bijvoorbeeld: