Vastgoed Event: Een leven lang woonplezier

Vastgoed
Nieuw Inschrijvingen net geopend
425,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 15 Nov 2019
Details
Datum Kosten Locatie

Als corporatie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je woningen. De mensen veranderen, worden ouder en blijven langer thuis wonen. Wanneer in de woning problemen ontstaan door bijvoorbeeld zorgbehoefte, is het primair jouw verantwoordelijkheid. Daar is wat aan te doen. Weet je niet hoe je dit aanpakt? Leer het tijdens het event op 21 november.

Wat leer je?

Na afloop van het event ‘Een leven lang woonplezier’, weet jij als deelnemer wat er nodig is om vraaggericht en levensloopbestendig (ver)bouwen te realiseren.

Voor wie?

Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Voor leden van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter
Spreker 1 (wordt nader bekendgemaakt)
Spreker 2 (wordt nader bekendgemaakt)
Afronding plenair ochtendprogramma en introductie interactieve sessies
Interactieve sessies ronde 1 - Kies uit diverse thema's
Lunchpauze
Interactieve sessies ronde 2 - Kies uit diverse thema's
KEYNOTE SPREKER (wordt nader bekendgemaakt)
PANELDISCUSSIE - met verschillende experts uit het vakgebied. Stellingen en discussie met het panel en de zaal.
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Netwerkborrel

>> Interactieve sessies

Na afloop van het plenair ochtendprogramma starten de interactieve sessies. Diverse sprekers geven jou als deelnemer de belangrijkste handvatten mee die je kunt gebruiken in je eigen praktijk. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.

Heb jij de kennis in huis om een van deze sessies te verzorgen? Sluit je dan aan als expert.

>> Partners

CorporatieNL heeft een aantal toonaangevende kennis- en inspiratiepartners gevraagd aan het event mee te werken. Zij zijn benaderd om hun expertise ter beschikking te stellen tijdens een van de interactieve kennissessies en in een eigen stand innovatieve oplossingen te tonen. Je kunt ook bij ze terecht voor praktische tips, actuele vraagstukken of advies.