Vastgoed Event: Een leven lang woonplezier

Vastgoed
Nieuw Inschrijvingen net geopend
425,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 15 Nov 2019
Details
Datum Kosten Locatie

We worden steeds ouder en zijn langer in staat om zelfstandig te wonen. Jij wilt er dan ook voor zorgen dat bewoners zo lang mogelijk van een goede woning kunnen genieten. Daarnaast zie jij als corporatie zoveel meer dan andere organisaties. Jij komt bij bewoners over de vloer en ziet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt. Hierdoor ben je ervan op de hoogte dat sommige huurders meer nodig hebben dan uitsluitend een goede woning. Vereenzaming, verwaarlozing of overlast liggen op de loer. Hier kun jij als corporatie iets aan doen.

Wat leer je?

Door jouw inlevingsvermogen kijk je verder dan de praktische zaken rondom de woning. Jij houdt rekening met de bewoners en constateert welke problemen er spelen. Juist door de focus te leggen op de bewoner kun je problemen voorkomen. Tijdens dit event laten experts je zien hoe je dit concreet kunt aanpakken.

Wat levert het event jou op?

  • Je krijgt meer kennis over het gedrag van mensen. Een socioloog laat je zien hoe je groepen mensen kunt onderscheiden op basis van gedrag, zodat je problemen eerder kunt voorkomen.
  • Je leert hoe technologie in de woning ervoor zorgt dat bewoners minder zorgafhankelijk worden
  • Je krijgt concrete handvatten om beter samen te werken met zorgverleners
  • Je leert over manieren van aanpakken die het mogelijk maken dat bewoners langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen

Voor wie?

Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Voor leden van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter - Ronald Camstra, directeur Wonen & Vastgoed bij Pré Wonen
Spreker 1 (wordt nader bekendgemaakt)
Spreker 2 (wordt nader bekendgemaakt)
Afronding plenair ochtendprogramma en introductie interactieve sessies
Interactieve sessies ronde 1 - Kies uit diverse thema's
Lunchpauze
Interactieve sessies ronde 2 - Kies uit diverse thema's
KEYNOTE SPREKER (wordt nader bekendgemaakt)
PANELDISCUSSIE - met verschillende experts uit het vakgebied. Stellingen en discussie met het panel en de zaal.
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter - Ronald Camstra, directeur Wonen & Vastgoed bij Pré Wonen
Netwerkborrel

>> Interactieve sessies

Na afloop van het plenair ochtendprogramma starten de interactieve sessies. Diverse sprekers geven jou als deelnemer de belangrijkste handvatten mee die je kunt gebruiken in je eigen praktijk. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.

Heb jij de kennis in huis om een van deze sessies te verzorgen? Sluit je dan aan als expert.

>> Partners

CorporatieNL heeft een aantal toonaangevende kennis- en inspiratiepartners gevraagd aan het event mee te werken. Zij zijn benaderd om hun expertise ter beschikking te stellen tijdens een van de interactieve kennissessies en in een eigen stand innovatieve oplossingen te tonen. Je kunt ook bij ze terecht voor praktische tips, actuele vraagstukken of advies.