Vastgoed Event

Vastgoed
47/130Plekken zijn bezet
795,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 22 Mrt 2018
Details
Datum Kosten Locatie

Op 29 maart 2018 organiseert CorporatieNL het grootse maatschappelijke vastgoed-event voor woningcorporaties. Met als thema: duurzaamheid & Innovatie. Een dag waarop iedereen in en rond de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen en nieuwe producten te bekijken. Daar wil je bij zijn!

Wat kun je verwachten?

Duurzaam vastgoed is niet iets dat overvliegt, maar strategische noodzaak. Hoe kunnen we duurzamer ontwerpen, bouwen en renoveren en ervoor zorgen dat gebouwen gebruiksvriendelijk en rendabel blijven? En, hoe kun je ervoor zorgen – ondanks invloed van overheid en gemeente – dat jouw woningaanbod aansluit op de (veranderende) vraag? Hoe je een woningvoorraad creëert die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst? Stuk voor stuk onderwerpen waar we op 29 maart samen met jou graag bij stilstaan.

Tot en met 26 januari kun je ook meedoen aan het onderzoek Duurzaam Vastgoed.

Voor wie?

Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Voor leden van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

PE-punten
Bestuurders en RvT-leden ontvangen 5 PE-punten bij deelname aan dit event.

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter - Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS, Lector Public Real Estate
TRENDS EN VISIE
Nieuwe manieren van bouwen - Rob van Kalmthout, commercieel manager Heijmans
De betekenis van (nieuwe) innovatieve technologische oplossingen VS de huidige technologische mogelijkheden van de markt
De praktijk: visie en omgang met duurzaamheidsvraagstukken
Stellingen en discussie met zaal en panel: Anne Wilbers (bestuurder Mooiland), Henk Peter Kip (directievoorzitter Mitros), Peter van Ling (bestuurder Velison Wonen) en Nelleke Nelis (VACpunt Wonen)
Voorstelronde leveranciers
Pauze - Bezoek de Vastgoedbeurs (zie verder op deze pagina voor meer informatie) en volg interessante mini-seminars
INTERACTIEVE SESSIE - Kies uit diverse sessies (zie verder op deze pagina voor meer informatie)
KEYNOTE SPREKER - Prof.dr. P.J. Boelhouwer, hoogleraar Housing systems
Hoe creëer je een woningbeleid dat aansluit op de veranderende woonwensen in Nederland?
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Bezoek de Vastgoedbeurs (zie verder op deze pagina voor meer informatie) en volg interessante mini-seminars

Vastgoedbeurs

Tijdens het VastgoedEvent wordt de centrale hal omgedoopt tot de grootste vastgoedbeurs voor woningcorporaties. Je treft hier diverse organisaties die duurzame en innovatieve producten met interessante vastgoedoplossingen tonen. Zij nodigen je uit om vragen te stellen, producten uit te proberen en als extra de verdiepende mini-seminars te volgen. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

Als deelnemer aan dit event is het mogelijk gratis deel te nemen aan maximaal 2 verdiepende mini-seminars. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per mini-seminar. Meld je nu aan voor dit event en leg jouw keuze vast via een vervolg mail die je van ons uiterlijk 2 weken voor het event ontvangt.

Bekijk hieronder de mini seminars waar je aan kunt deelnemen.
Mini-seminar 1: De toekomst van het asset management bij corporaties – RIGO Research en Advies
Mini-seminar 2: Wordt verzorgd door Molenaar Badkamer
Mini-seminar 3: Uw dak onze zorg, vastgoedzorg voor elke gebouweigenaar – Braas Monier Icopal (BMI)
Mini-seminar 4: Wordt verzorgd door Intratone
Mini-seminar 5: Wordt verzorgd door Easydek
Mini-seminar 6: Wordt verzorgd door Informant Software

Interactieve sessies

Na afloop van de vastgoedbeurs starten de interactieve sessies. Diverse sprekers geven jou als deelnemer de belangrijkste handvatten mee die je kunt gebruiken in je eigen praktijk. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in nieuwe en innovatieve duurzame ontwikkelingen.

Als deelnemer aan dit event is het mogelijk gratis deel te nemen aan maximaal 1 interactieve sessie. Er is maximaal plek voor 20 deelnemers per sessie. Meld je nu aan voor dit event en leg jouw keuze vast via een vervolg mail die je van ons uiterlijk 2 weken voor het event ontvangt.

Je kunt kiezen uit één van de volgende thema’s:
Sessie 1: De overstap naar zonnestroom: haalbaarheid en voordelen – Huurdakrevolutie (spreker binnenkort bekend)
Sessie 2: Juridische hobbels rondom duurzaamheidsvragen – Dennis Janssen (advocaat) bij MannaertsAppels Advocaten
Sessie 3: Bewoners meebetalen aan verduurzaming, geen probleem! – Bart Geerink (Teammanager projecten) & Marlijn Hemprig (projectleider) bij Intermaris
Sessie 4: Inzet van data voor besluitvorming op duurzaamheid – Ard Kot (consultant Berenschot) & Sietse Jager (projectmanager Vastgoed)
Sessie 5: Eerste ervaringen met het toepassen van waterstof in cv-installaties – Frans Kooiker (directievoorzitter) & Menno van der Veen (programma manager) bij De Woonplaats.

Kun je niet wachten? Doe mee met de webinar!

Op 31 januari staat de webinar, onder leiding van Margriet Drijver (interim directeur-bestuurder bij woningcorporatie Elkien, gepland waarin we het alvast hebben over duurzaam vastgoed. Ga naar de aanmeldpagina om je deelname vast te leggen. LET OP! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wie zijn nog meer aanwezig tijdens het event?

Benieuwd welke collega’s en andere professionals je uit de sector kunt ontmoeten? Deze organisaties staan o.a. al op de deelnemerslijst!

Talis, Berenschot, WVH wonen, Intermaris, De Woonplaats, Velison Wonen, Mooiland, Mitros, Heijmans, Wonen Breburg, Woonforte, Eigen haard, Woonpalet, Via Data, Trivire, Lefier, Pré wonen, Cegeka-dsa, Breman.

 

Met je lidmaatschap. kun je ook alle andere activiteiten bijwonen. Bijvoorbeeld:

Ben je leverancier? Informeer dan naar de sponsormogelijkheden en de organisatie van je eigen mini-seminar.

Mede mogelijk gemaakt door de volgende organisaties.