Vastgoed Event

Vastgoed
1 Datum
795,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Blokkeer 4x per jaar een dag in je agenda voor hét event van CorporatieNL. Een dag waarop iedereen in de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen. Daar wil je bij zijn! Op 29 maart 2018 organiseert CorporatieNL haar eerste vastgoed-event.

Wat kun je verwachten?

Duurzaam vastgoed is niet iets dat overvliegt, maar strategische noodzaak. Hoe kunnen we duurzamer ontwerpen, bouwen en renoveren en ervoor zorgen dat gebouwen gebruiksvriendelijk en rendabel blijven? En, hoe kun je ervoor zorgen – ondanks invloed van overheid en gemeente – dat jouw woningaanbod aansluit op de (veranderende) vraag? Hoe je een woningvoorraad creëert die kan inspelen op een onvoorspelbare toekomst? Stuk voor stuk onderwerpen waar we op 29 maart samen met jou graag bij stilstaan.

Waarom deelnemen?

Wat speelt er in de sector en hoe spelen corporaties daarop in? Leer van experts en mede-corporaties tijdens deze bijeenkomst! Ontmoet collega’s en luister naar specialisten. Dit event biedt je niet alleen stof tot nadenken, maar ook handvatten hoe je toekomstgerichte en duurzame plannen voor jouw corporatie maakt. Schrijf je vandaag nog in! Kennis en ervaring zijn immers onbetaalbaar.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijd Onderwerp
Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter - Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS, Lector Public Real Estate
TRENDS EN VISIE
Nieuwe manieren van bouwen
De betekenis van (nieuwe) innovatieve technologische oplossingen VS de huidige technologische mogelijkheden van de markt
De praktijk: visie en omgang met duurzaamheidsvraagstukken -
Stellingen en discussie met zaal en panel: Anne Wilbers (bestuurder Mooiland), Henk Peter Kip (directievoorzitter Mitros) en Peter van Ling (bestuurder Velison Wonen)
Samenvatting door dagvoorzitter + introductie pitchpresentaties
Pitches van leveranciers
Pauze
Bezoek tijdens de pauze de Vastgoedbeurs en volg interessante mini-seminars
INTERACTIEVE SESSIE - vertaling naar eigen praktijk
De focus ligt in deze sessie op het uitwisselen van ervaringen en ideeën, zodat je na afloop naar huis gaat met handvatten die je kunt gebruiken in je eigen praktijk.
KEYNOTE SPREKER - Prof.dr. P.J. Boelhouwer, hoogleraar Housing systems
Hoe creëer je een woningbeleid dat aansluit op de veranderende woonwensen in Nederland?
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Bezoek de Vastgoedbeurs en volg interessante mini-seminars

Sprekers

Het definitieve programma en de sprekers volgen binnenkort. Het zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Ontmoet ook veel collega’s van andere corporaties die aanwezig zijn.

Voor leden van CorporatieNL is dit event gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor dit event kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Vastgoedbeurs

Tijdens het event kun je de Vastgoedbeurs bezoeken. Je treft er leveranciers met relevante producten en interessante praktijkcases over corporaties. Zij nodigen je uit om je vragen te stellen, producten uit te proberen of mini-seminars te volgen. Vanzelfsprekend is ook de ledenservice van CorporatieNL aanwezig voor al je vragen.

Mini-seminar 1: Assetmanagement game
Een van de mini-seminars die je kunt volgen is in de vorm van een game, waarbij deelnemers kennis en ervaringen delen en op speelse wijze kennis maken met de condities waaronder het assetmanagement een succes kan worden.

Voor wie en waar?

Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Het event vindt plaats op een centrale plek in Nederland dat goed bereikbaar is, zowel per openbaar vervoer als met de eigen auto. Bestuurders en RvT-leden ontvangen 5 PE-punten bij deelname aan dit event. Ben je er ook bij?

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap.