Videotraining: Omgaan met verward gedrag

Maatschappelijk
Nieuw Inschrijvingen net geopend
595,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 21 Jul 2020
Details
Datum Kosten Locatie

Je hoeft de krant maar open te slaan of de televisie aan te zetten en je leest de volgende berichten: Verwarde man steekt 3 mensen neer, persoon met verward gedrag zwaait met mes, politie uren bezig met opvang voor verwarde persoon, verward persoon gooit huisraad op straat. “Personen met verward gedrag”; ook jij hebt daar mee te maken. Maar over wie hebben we het als we het hebben over personen met verward gedrag? Het lijkt een hele grote groep te zijn, maar is dat ook daadwerkelijk zo en zijn ze ook gevaarlijk? Dit zijn allemaal vragen waar je tijdens de training een antwoord op krijgt.

 

Inhoud van de videotraining

In de videotraining gaan we in op wie nu die personen met verward gedrag zijn, de feiten achter de cijfers en hoe de toename verklaard kan worden en wat dit betekent voor professionals (corporatiemedewerkers) in hun dagelijkse praktijk. Daarnaast kijken we naar succesvolle initiatieven en ontwikkelingen.

Programma

Tijd Onderwerp
Maatschappelijke ontwikkelingen
Definitie aanjaagteam
E33 meldingen
Huidige knelpunten en risico's
9 bouwstenen en tips

Voor wie

Deze videotraining is bestemd voor wijkbeheerders, verhuurconsulenten en medewerkers leefbaarheid.

Aanmelden voor de videotraining

De leden van CorporatieNL kunnen gratis aan deze videotraining gratis deelnemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen en events volgen.