Videotraining: waardecreatie met data

Digitaal
Nieuw Inschrijvingen net geopend
595,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 28 Jan 2020
Details
Datum Kosten Locatie

Hoe ga je om met de groeiende hoeveelheid data binnen jouw organisatie en hoe zorg je er voor dat je de waarde kunt benutten? Je weet het antwoord na afloop van deze videotraining.

Inhoud van de training

De training heeft als doel om je kennis bij te brengen over data en je vooral ook de praktische kant van data en data-analyse te laten ervaren. We brengen data terug naar de dagelijkse realiteit van jouw organisatie en laten je de meerwaarde van data zien op basis van praktijkvoorbeelden. De training bestaat uit een korte video die je op elk gewenst moment kunt bekijken.

Trainer

Amir Sabirović
Amir SabirovićTrainer

General Manager bij Symphony Netherlands

Staat aan de wieg van data science en organisatiekunde. Amir streeft ernaar gehypte kreten als ‘Artificial Intelligence’, ‘NLP’ en ‘Blockchain’ te ontkrachten en terug te brengen naar de dagelijks realiteit waarin organisaties zich bevinden. Vanwege zijn achtergrond in data-innovatie trajecten en storytelling is hij in staat om je mee te nemen in de verandering naar een datagedreven organisatie. Enthousiast, ondernemend, confronterend en inspirerend.

Programma

Tijd Onderwerp
1. Big Data Fundamentals
2. Maturity Assessment
3. Data Project
4. Ontwikkeling Data Strategie
5. Samenvatting

Voor wie?

Deze videotraining is bestemd voor professionals die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ‘Big Data’ voor de eigen organisatie.

Aanmelden voor de training

De leden van CorporatieNL kunnen gratis aan deze training deelnemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen en events volgen.