Waardecreatie met je data

Digitaal
15/12Plekken zijn bezet
425,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 18 Sep 2019
Details
Datum Kosten Locatie

Big Data: lange tijd gezien als een hype, maar eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige informatiemaatschappij. Onder invloed van de steeds verdergaande digitalisering van de samenleving groeit de data die organisaties genereren enorm. Goed gebruik van de data kan enorme voordelen opleveren. Maar dat is, door de vele beschikbare bronnen en de groeiende complexiteit, niet altijd even makkelijk. Hoe ga je om met Big Data binnen jouw organisatie en hoe zorg je er voor dat je de waarde ook kunt benutten?

Inhoud van de training

De training heeft als doel je bij te brengen over Big Data, maar je ook vooral de praktische kant van data en data analyse te laten ervaren. Hiernaast zullen we de data volwassenheid van jouw eigen organisatie toetsen en in een practicum de eerste stappen naar de ontwikkeling van een data strategie roadmap zetten.

We brengen Big Data terug naar de dagelijkse realiteit van ondernemend Nederland en laten je de meerwaarde van data zien op basis van eigen praktijkvoorbeelden uit private en publieke sector.

Trainer

Amir Sabirović
Amir SabirovićTrainer

General Manager bij Symphony Netherlands

Staat aan de wieg van data science en organisatiekunde. Amir streeft ernaar gehypte kreten als ‘Artificial Intelligence’, ‘NLP’ en ‘Blockchain’ te ontkrachten en terug te brengen naar de dagelijks realiteit waarin organisaties zich bevinden. Vanwege zijn achtergrond in data-innovatie trajecten en storytelling is hij in staat om betrokkenen van organisaties mee te nemen in de verandering naar een data gedreven organisatie. Enthousiast, ondernemend, confronterend en inspirerend.

Programma

Tijd Onderwerp
1. Big Data Fundamentals (Inspiratie)
2. Maturity Assessment
3. ‘Big’ Data Project
A. Vraag articulatie
B. Data (selectie)
C. Data Integratie
D. Analyse en Visualisatie
E. Uitkomsten presenteren
4. Ontwikkeling Data Strategie/Roadmap (practicum)
5. Presentatie & Vragen

Voor wie?

Deze 1-daagse training is bestemd voor professionals die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ‘Big Data’ voor de eigen organisatie.

Aanmelden voor de training

Voor leden van CorporatieNL is deze training gratis deel te nemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen en events volgen. Bij aanmelding voor deze training kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.