Waardecreatie met je data

Digitaal
Nieuw Inschrijvingen net geopend
790,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 12 Dec 2018
Details
Datum Kosten Locatie

Big Data: lange tijd gezien als een hype, maar eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige informatiemaatschappij. Onder invloed van de steeds verdergaande digitalisering van de samenleving groeit de data die organisaties genereren enorm. Goed gebruik van de data kan enorme voordelen opleveren. Maar dat is, door de vele beschikbare bronnen en de groeiende complexiteit, niet altijd even makkelijk. Hoe ga je om met Big Data binnen jouw organisatie en hoe zorg je er voor dat je de waarde ook kunt benutten?

Inhoud van de training

De training heeft als doel je bij te brengen over Big Data, maar je ook vooral de praktische kant van data en data analyse te laten ervaren. Hiernaast zullen we de data volwassenheid van jouw eigen organisatie toetsen en in een practicum de eerste stappen naar de ontwikkeling van een data strategie roadmap zetten.

We brengen Big Data terug naar de dagelijkse realiteit van ondernemend Nederland en laten je de meerwaarde van data zien op basis van eigen praktijkvoorbeelden uit private en publieke sector.

Voor wie?

Deze 1-daagse training is bestemd voor professionals die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ‘Big Data’ voor de eigen organisatie.

Voor leden van CorporatieNL is deze training gratis deel te nemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen, congressen, seminars en webinars volgen. Bij aanmelding voor deze training kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Programma

Tijd Onderwerp
1. Big Data Fundamentals (Inspiratie)
2. Maturity Assessment
3. ‘Big’ Data Project
A. Vraag articulatie
B. Data (selectie)
C. Data Integratie
D. Analyse en Visualisatie
E. Uitkomsten presenteren
4. Ontwikkeling Data Strategie/Roadmap (practicum)
5. Presentatie & Vragen

Unieke aanpak

Voor, tijdens en na deze training zal onze trainer praktijkopdrachten verstrekken en desgevraagd persoonlijke feedback geven. Ook kun je gebruik blijven maken van de telefonische helpdesk voor je praktijkvragen.

De corporatie-opleider

Het onafhankelijk toetsingsinstituut CRKBO heeft CorporatieNL in 2018 wederom als corporatie-opleider officieel ingeschreven in haar register. En u koos ons zelf als beste nieuwe opleider.

Trainer

Amir Sabirović
Amir SabirovićTrainer

Director of new business development, marketing & sales bij Berenschot Intellerts

Staat aan de wieg van data science en organisatiekunde. Streeft ernaar gehypte kreten als ‘digitalisering’, ‘robotisering’ en ‘Big Data’ te ontkrachten en terug te brengen naar de dagelijkse realiteit van organisaties. Big data evangelist met voorliefde voor alles wat met innovatieve technologie te maken heeft. Enthousiast, ondernemend, confronterend en inspirerend.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Meer kennis en vaardigheden doe je op bij deze activiteiten en zijn inbegrepen in het lidmaatschap: