Waardecreatie met je data

Digitaal
1 Datum
995,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Over de breedte zijn de corporaties nog niet heel succesvol om de volledige meerwaarde uit hun data te halen.

Inhoud van de training

Waardecreatie met big data analytics. Big Data, het analyseren van grote hoeveelheden data. Hoe maakt u gebruik van Big Data? Data Driven Strategy.

Het definitieve programma en de trainers volgen binnenkort. Ontmoet collega’s van andere corporaties die aanwezig zijn.

Voor leden van CorporatieNL is deze training gratis deel te nemen. Zij kunnen ook gratis andere trainingen, congressen, seminars en webinars volgen. Bij aanmelding voor deze training kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.

Voor wie?

Deze 1-daagse training is bestemd voor managers en medewerkers die bezig zijn met klantcontacten, effectief met huurders willen communiceren. O.a. wijk- en woonconsulenten, medewerkers leefbaarheid, sociaal beheer, complex- en gebiedsbeheerders, opzichters, projectleiders.

Unieke aanpak

Voor, tijdens en na deze training zal onze trainer praktijkopdrachten verstrekken en desgevraagd persoonlijke feedback geven. Ook kunt u gebruik blijven maken van de telefonische helpdesk voor uw praktijkvragen.

De corporatie-opleider

Het onafhankelijk toetsingsinstituut CRKBO heeft CorporatieNL in 2017 wederom als corporatie-opleider officieel ingeschreven. En u koos ons zelf als beste nieuwe opleider.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Meer kennis en vaardigheden doe je op bij deze activiteiten en zijn inbegrepen in het lidmaatschap: