Webinar Audit Ready

Financieel
Nieuw Inschrijvingen net geopend
150,- Gratis deelname voor leden
Sluiting 14 Mei 2018
Details
Datum Kosten Locatie

De doorlooptijd van de accountantscontrole valt in de praktijk vaak tegen, waardoor je interne deadlines moet verschuiven. En na afloop van de controle komt er vaak discussie over meerwerk en dus meer kosten. Vervelend voor jouw organisatie en voor jouw accountant. Volg de webinar Audit Ready en doe hier iets aan.

Spreker

De webinar staat onder leiding van Piet Klop RA MGA, die als accountant alle belangrijke Nederlandse corporaties heeft gediend. Inmiddels helpt hij diezelfde corporaties om de samenwerking met de accountant te verbeteren, kosten te besparen en betere resultaten met de jaarrekening te boeken.

Inhoud

Tijdens de webinar komen de volgende onderwerpen aan bod: verbeteringen in de jaarrekening, de praktijk van de fast close, in control statement, audit ready worden, verklaring waardemutatie, aangifte vennootschapsbelasting, omgaan met de accountant, praktische tools en best practices.

Voor wie

De training is bedoeld voor financieel managers en financieel bestuurders bij corporaties en tevens voor toezichthouders, adviseurs en leveranciers.

Wanneer

De webinar vindt eenmalig plaats op 25 januari van 12:00 tot 12:30 uur. Schrijf je nu in en klik op de knop ‘Deelnemen’. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers.

Praktische informatie

  • De webinar duurt een halfuur.
  • Geen reistijd: je volgt de webinar gewoon op kantoor of thuis.
  • Om deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig.
  • Bij inschrijving ontvang je gratis achteraf de webinaropname en de presentatie.
  • Kun je de webinar niet live volgen? Bekijk deze dan terug wanneer het jou uitkomt.

Voor leden van CorporatieNL is deze webinar gratis toegankelijk. Zij kunnen ook gratis andere events, trainingen en webinars volgen. Bij aanmelding voor de webinar kun je aangeven of je als lid wilt deelnemen of al lid bent.