Zelfredzaamheid, zelforganisatie en eigen regie

Corporatie
1 Datum
995,- Gratis deelname voor leden
Details
Datum Kosten Locatie

Woningcorporaties zijn zelf bezig burgers en bewoners meer vertrouwen en regie te geven en coproductie met hen aan te gaan. Deze training geeft een verkenning in de mogelijkheden van het samenwerken tussen corporatie en bewoners en het vergroten van de bewonersverantwoordelijkheid.

Gezien de resultaten uit de vele voorbeelden zijn er grote voordelen en daarmee (uiteindelijk) kostenbesparingen te behalen. Maar de corporatie met al haar medewerkers is zich nog niet collectief bewust van de eigen motieven voor en wensen met betrekking tot samenwerking met bewoners.

Trainingsprogramma

Het programma volgt binnenkort.

Voor wie?

Deze 1-daagse training is bestemd voor Beleidsmedewerkers, strategisch adviseurs, managers en teamleiders van de afdelingen Wonen en Financiƫn.

Unieke aanpak

Voor, tijdens en na deze training zal onze trainer praktijkopdrachten verstrekken en desgevraagd persoonlijke feedback geven. Ook kunt u gebruik blijven maken van de telefonische helpdesk voor uw praktijkvragen.

De corporatie-opleider

Het onafhankelijk toetsingsinstituut CRKBO heeft CorporatieNL in 2017 wederom als corporatie-opleider officieel ingeschreven. En u koos ons zelf als beste nieuwe opleider.

We raden je aan om ook de volgende activiteiten te volgen. Deze kennis en vaardigheden helpen je verder en zijn inbegrepen in het lidmaatschap: