Sluit je aan als partner

Heeft jouw bedrijf kennis in huis en wil je de sector inspireren met jouw oplossingen? Word partner van CorporatieNL en bereik de meeste beslissers. Kies wat het beste past:

A. Inspiratiepartnership (€4.000)

Inspireer woningcorporaties met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde corporaties. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je woningcorporaties kunt helpen? Sluit je dan aan als Inspiratiepartner en toon je producten of diensten.

B. Kennispartnership (7.000)

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle woningcorporaties binnen ons platform. Kennispartners zijn bedrijven die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op managementniveau kunnen meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die de corporatiesector als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten aanbieden en die een goed verhaal kunnen vertellen over innovaties en ontwikkelingen op hun eigen vakgebied.

Bedrijfslidmaatschap (€3.000)

Voor 2021 is het maximaal aantal partnerships bereikt. Je kunt daarom ook kiezen voor een lidmaatschap. Je bent dan met je collega’s aanwezig bij alle events en bijeenkomsten zodat je toch contacten kunt leggen en kennis kunt delen. Bovendien kun je artikelen publiceren op de website. Met een bedrijfslidmaatschap worden jij en je collega’s onderdeel van het totale netwerk van CorporatieNL.

Onze kennis- en inspiratiepartners zijn:

Inhoudelijke partners:

  • TU Delft
  • Corponet
  • Universiteit Leiden
  • Kadaster
  • Hogeschool Saxion
  • RIGO
  • Platform 31

Tino Meijn
Tino Meijn
Directeur, CorporatieNL

Meer weten over partnerships?

Ben je geïnteresseerd om bedrijfslid of partner te worden, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen