Over CorporatieNL

CorporatieNL is een kennisplatform voor woningscorporaties. We bieden een jaarprogramma met artikelen, trainingen, events en meer en spelen hiermee in op de belangrijke vraagstukken bij corporaties. Inmiddels zijn al meer dan 100 corporaties bij ons aangesloten door middel van een lidmaatschap. CorporatieNL is onderdeel van PublicNL. PublicNL ontwikkelt de belangrijkste onafhankelijke platformen in de publieke sector.

Elke corporatie zal de komende jaren transformeren naar een duurzame, vraaggestuurde, sociale of functionele corporatie. Dat is de visie van CorporatieNL. Wat bedoelen we hiermee en waar moet jij je vanaf vandaag op voorbereiden? Lees je in over de toekomstscenario’s voor corporaties.

Bereik de beslisser

De kracht van ons kennisplatform is de kennis van diverse experts die wij voor elkaar beschikbaar maken. Heeft jou bedrijf ook kennis in huis of wil je de sector inspireren met jouw oplossing? Word partner van CorporatieNL en bereik de meeste beslissers. Wij bieden de mogelijkheid om jouw boodschap bekend te maken bij de doelgroep van het midden en hoger management. En we zetten je inhoudelijke kennis om naar meer bereik voor jouw merk. We doen dit zowel via on- en offline zichtbaarheid.

Wil je direct weten welke kansen er voor jou zijn? Neem contact op.

Doelgroep

CorporatieNL.nl is de populairste onafhankelijke website voor en over corporaties. Het biedt meningen, feiten en signaleringen over zaken die binnen de sector plaatsvinden. De website wordt bijgehouden door meer dan 50 experts uit de sector, waaronder corporatiedirecteuren, bestuurders, TweedeKamerleden, ceo’s, strategen, juristen, projectontwikkelaars en adviseurs. De doelgroep bestaat uit midden en hoger management dat werkzaam is bij corporaties en daaraan verbonden organisaties. Zij zijn degenen die over de aanschaf van producten en diensten beslissen en de grootste behoefte aan informatie hebben.

Cijfers

Per maand ontvangt de website 10.000 bezoekers. Een gemiddelde bezoeker blijft veelal meer dan 3 minuten op de website. Daarnaast bestaat CorporatieNL uit de grootste Linkedin groep voor corporaties met meer dan 5.600 kwalitatief hoogwaardige deelnemers, veelal op senior management niveau. Verder beschikt CorporatieNL over het grootste Twitter-account van de sector (6.600 volgers in doelgroep) dat volgens onafhankelijke meetinstituten de meeste invloed heeft. De e-mail nieuwsbrief kent 9.000 lezers en is veruit de meestgelezen nieuwsbrief van de sector.

Onze experts en thema’s

Herken jij deze thema’s of weet je niet goed waar jouw product/dienst op aansluit? Neem contact op.
Kennis- en inspiratiepartners van CorporatieNL zijn:

De duurzame corporatie – Verstandige keuzes in verduurzaming

 • Icopal
 • Republiq
 • Platform31
 • Arcadis
 • Triflex
 • Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

De vraaggestuurde corporatie – Een leven lang woonplezier

 • Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

De sociale corporatie – De kracht van de kwetsbare bewoner: leefbaarheid, veiligheid, privacy

 • Homies – Achmea
 • Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

De functionele corporatie – Werken met digitalisering

 • PBLQ
 • Anteagroup
 • PWCO
 • Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

Overige

Sluit je aan als expert

Ben jij er zeker van dat jij onze nieuwe expert bent? Kies dan wat het beste bij jou past:

A. Inspiratiepartner

Inspireer woningcorporaties met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde corporaties. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je woningcorporaties kunt helpen? Sluit je dan aan als Inspiratiepartner.

Word inspiratiepartner, vraag meer informatie en voorwaarden aan

B. Kennispartner

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle woningcorporaties binnen ons platform.  Als jaarpartner creëer je zichtbaarheid, presenteer jij je als expert en breng je je diensten en producten onder de aandacht. Kom in gesprek met beslissers uit de corporatiesector.

Kennispartners zijn bedrijven die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op managementniveau kunnen meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die de corporatiesector als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten aanbieden en die expertise willen delen over innovaties en ontwikkelingen in hun eigen vakgebied.

Word kennispartner, vraag meer informatie en voorwaarden aan

Direct contact

Neem contact op als je partner wilt worden of als je andere mogelijkheden wilt bespreken. Stuur een e-mail naar ichernobrovkina@publicnl.nl of bel ons op 088 – 04 555 00.