Intratone staat voor intercom’s met real-time updates eenvoudig op afstand te beheren en voor elke gebruiker een individuele display met belfunctie. Gemak voor gebruiker én beheerder.

De Intratone-oplossingen voor toegangsbeheer zijn gebaseerd op het gebruik van het mobiele telefoonnetwerk. Zonder bekabeling (behalve voor de voeding) kunnen installateurs toegang tot gebouwen in kortere tijd installeren. Voor de bewoners betekent dit dat er in hun woningen niets hoeft te gebeuren, want er zijn geen aparte handsets meer. De bewoners openen de deur van het gebouw met hun vaste of mobiele telefoon of met hun tablet.

Als specialist in toegangsbeheer op afstand ontwikkelt Intratone webinterfaces die beheerders in staat stellen realtime informatie en/of wijzigingen te updaten zonder ter plaatse aanwezig te hoeven zijn.

Dichtbij en snel

Wij ontwikkelen duurzame relaties met onze klanten, gebaseerd op beschikbaarheid en een korte reactietijd. Onze medewerkers adviseren u graag over het welk intratone-product dat het beste past in uw project. Vanuit ons hoofdkantoor helpen onze Hotline-technici u bij de installatie, de ingebruikname van ons webplatform en het beheer van uw materiaal. Ze zijn ook beschikbaar voor opleidingen. En omdat de beveiliging van de toegang tot gebouwen altijd urgent is, repareren en vervangen onze servicemonteurs de Intratone-producten in recordtijd.


Redactie
Redactie
Redactie, CorporatieNL

Intratone

Stel je vraag of stuur je suggestie.

Contact opnemen